Dorel Guliciuc și-a anunțat candidatura la funcția de primar al comunei Ipotești și propune un proiect de modernizare în paralel cu unul de dezvoltare accelerată: Ipotești „Perla Sucevei”// VIDEO


Intră acum și în grupul de

Fostul consilier județean sucevean Dorel Guliciuc a anunțat, marți seara, din zona Rediu, în direct la Analiza de Seară de la News Bucovina, candidatura la funcția de primar al comunei Ipotești din partea PSD.

El a spus că a luat această decizie majoră pentru că acum este un punct de cotitură foarte important pentru viitorul comunei Ipotești care trebuie, în sfârșit, să intre pe drumul modernizării și dezvoltării.

Dorel Gulicic a spus că în câțiva ani Ipotești va deveni „Perla Sucevei” pentru că are toate atuurile pentru a atinge acest obiectiv arătând că zona Rediu este perfect compatibilă pentru o dezvoltare de zonă de agrement care să devină destinație de vacanță, așa cum în jurul unui luciu de apă s-au înființat Băile Figa ce sunt acum o destinație turistică.

Analiza de seara – premiera la Ipotești

Dorel Guliciuc a luat o decizie finala! Azi își lansează candidatura la Primărie!

Gepostet von NewsBucovina.ro am Dienstag, 28. Juli 2020

Astfel, proiectul acestuia include locuri de agrement și de petrecere a timpului liber cu trotuare, locuri de joacă pentru copii, bănci, iluminat exterior, terenuri de fotbal, piste pentru biciclete, dar nu exclude nici înființarea unui teatru în aer liber.

El a explicat că apropierea de municipiul Suceava trebuie să fie exploatată de comună care să devină o destinație pentru agrement ceea ce va însemna noi locuri de muncă și oportunități pentru zona de afaceri.

Guliciuc a mai arătat că Ipotești va trebui să beneficieze de toate avantajele apartenenței la Zona Metropolitană, inclusiv transport metropolitan pe nevoile oamenilor.

Totodată, Dorel Guliciuc a spus că asfaltarea tuturor străzilor din comună, realizarea de trotuare și piste de biciclete va face parte din normalitate și a subliniat că va realiza un proiect și de construcție de trotuare care să lege Ipotești de municipiul Suceava.

Un alt obiectiv este ca utilitățile să ajungă pe toate străzile pentru că nu poate să existe o comună europeană fără apă, canalizare, gaze naturale, energie electrică pentru toți locuitorii, iar extinderea rețelelor se va face în funcție de nevoi, urgențe și necesități și nu după ureche sau influențe .

Pentru ca lucrurile să funcționeze corect și coerent în comună va implementa o comunicare mai eficientă între Primărie, primar, Consiliu local și cetățeni astfel încât problemele să fie soluționate cât mai rapid, iar  modernizarea clădirii Primăriei, uitată de cei care au condus comuna până acum,va duce la optimizarea serviciilor oferite cetățenilor comunei.

El a dat asigurări că Ipotești va deveni o comună care va da culoare Zonei Metropolitane Suceava și va deveni atracția zonei.


Intră acum și în grupul de