Mirela Adomnicăi face anunțul șoc pentru actualii consilieri județeni PSD: Doar un singur consilier județean va fi menținut pe lista de candidați


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, Mirela Adomnicăi, a declarat, marți, la Analiza de Seară de la News Bucovina că un singur consilier județean va fi menținut pe lista de candidați PSD pentru Consiliul Județean Suceava.

Referitor la alcătuirea listei am mers pe baza propunerilor de reprezentare teritorială pentru că vreau să țin legătura cu județul inclusiv prin această modalitate prin intermediul consilierilor județeni în funcție de zonele de une provin. Din garda veche păstrez un singur consilier județean și veți vedea că va fi o listă frumoasă, o echipă de consilieri județeni cu care vom face treabă în județ pentru că avem de recuperat cel puțin patru ani de zile în care județul a avut de suferit puternic și a ratat oportunități pentru dezvoltare”, a spus Adomnicăi.

Întrebată dacă este vorba de liderul de grup, Mihai Grozavu, ea a spus că nu divulgă încă lista de consilieri județeni.

Este în mare parte finalizată ca și propunere, dar voi discuta despre această listă după ce va fi valdiată în forurile statutare ale partidului”, a menționat Adomnicăi.

Ea a subliniat că liderul de grup, Mihai Grozavu, a avut o contribuție evidentă în plenul Consiliului județean și are o experiență în ceea ce privește administrația publică care nu poate fi ignorată.

În ceea ce privește pe cel mai activ consilier județean PSD din acest mandat, Dan Ioan Cușnir, ea a spus că acesta candidează la funcția de primar al Sucevei și că va fi și pe lista de consilieri locali pentru că se face echipă.

 „Obiectivul dumnealui, și sunt sigură că și-l va atinge, este să câștige Primăria municipiului Suceava”, a spus Adomnicăi.

În prezent PSD are 16 consilieri județeni în Consiliul Județean Suceava.


Intră acum și în grupul de