Cușnir: Dacă experiența lui Ion Lungu și experiențele făcute pe nervii sucevenilor au dus la eșecuri, unde e responsabilitatea?


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir, candidat pentru funcția de primar al Sucevei a apreciat la Subiectul Zilei de la News Bucovina că orașul Suceava a fost modernizat doar în zona bulevardelor principale în timp ce între blocuri, chiar din centrul orașului, nu s-a intervenit.

„Suceava este destinație turistică de excelență, dar în plin centrul Sucevei, după bulevardul principal, sunt drumuri desfundate, cum este cea din Areni, în zona „La bazin””,a spus Cușnir.

El a arătat că și spațiul verde dintre blocuri, într-o zonă unde locuiesc foarte multe persoane în vârstă, nu este în valorificat corespunzător, nefiind amenajat cu băncuțe, mese de șah ori cu un loc de joacă pentru copii.

„Nu există minima aplecare pentru nevoile celor care plătesc taxe și impozite”, a spus Cușnir.

Mai mult, Dan Ioan Cușnir a explicat că zona se pretează pentru amenajarea unei parcări supraterane cu spații verzi deasupra, așa cum propune el în zece zone din oraș, dar că acolo mașinile sunt parcate haotic fără să existe o ordine.

Subiectul Zilei – PSD Suceava reclama erori administrative grave

Candidatul PSD la funcția de primar al Sucevei, Dan Ioan Cusnir și consilierul local Gabriel Buciac LIVE de pe bulevardul principal a Sucevei

Gepostet von NewsBucovina.ro am Dienstag, 11. August 2020

El a mai arătat că inclusiv tomberoanele de colectare a deșeurilor au fost amplasate greșit, în mijlocul zonei respective, fără să existe o viziune pentru o amenajare viitoare a zonei.

  Dan Ioan Cușnir a declarat că municipiul Suceava arată decent doar la strada principală.

„Pe rețelele de socializate ni se prezintă un oraș modernizat, dar nici strada principală nu e modernizată, ci e doar decentă. Dar doar strada principală”, a spus Cușnir.

El a arătat că, luate în parte, chestiunile pe care le semnalează, nu sunt probleme majore, dar că în ansamblu acestea arată „dezastrul” în care se află municipiul Suceava.

Cușnir a explicat că sarcina viitoarei administrații locale va fi să rezolve la nivel de detaliu problemele cu care se confruntă sucevenii.

„Eu țin la acest oraș pentru că pentru mine Suceava înseamnă acasă”, a spus Dan Ioan Cușnir.

El a menționat că primarul Ion Lungu a intrat în campania electorală cu sloganul „Experiență și responsabilitate”, iar ceea ce se vede este că „a făcut experiențe” pe banii sucevenilor și că majoritatea sunt eșecuri.

„Dacă această experiență și aceste experiențe duc întotdeauna la eșecuri unde e responsabilitatea? Îi întreb pe suceveni: dacă au nevoie de toată această experiență și experiențe pe nervii lor sau au nevoie de performanță și profesionalism?”, a întrebat retoric Dan Ioan Cușnir.


Intră acum și în grupul de