Olivia Stan, candidat de primar independent la Rădăuți: De ce este atâta încrâncenare dacă cei care candidează o fac pentru oameni? Văd că în politică e multă vorbă și nimic pentru oameni//VIDEO


Intră acum și în grupul de

Candidatul independent la funcția de primar al municipiului Rădăuți, Olivia Stan, campioană în mai multe sporturi, a declarat la Analiza de Seară de la News Bucovina că și-a propus să candideze la funcția de primar pentru că dorește să fie vocea oamenilor în Primăria Rădăuți și să facă ceea ce își dorește populația.

Ea a explicat că este dublă campioană mondială la body building la categoria bikini fitness subliniind că mulți au înțeles că sunt campioană la bikini.

Olivia Stan a practicat tir cu arcul, tir, dans sportiv, dar că șapte ani a făcut kick-boxing de performanță, dar a renunțat din cauza unui accident rutier și a continuat cariera sportivă în body-building.

În 2015 a participat la primul concurs de body building în Marea Britanie.

„Străinătatea este foarte grea. Mai ales cei care se ocupă de curățenie”, a spus Olivia Stan care a menționat că așa a început și ea să se întrețină, în 2007, la curățenie, timp de un an de zile perioadă în care și-a făcut cunoștințe, a învățat să plece capul chiar dacă are două facultăți absolvite în România, iar în Londra a absolvit Academia de Gambling.

Ea a spus că și-a dorit să revină acasă pentru că și-a îndeplinit toate visele.

„Vreau să fiu vocea localnicilor. Vreau să fiu în scaunul acela pentru ei”, a declarat candidatul independent.

Ea a arătat că dorește să facă în așa fel încât să revină acasă câți mai mulți rădăuțeni aflați acum în diaspora pentru că nu se știe ce vremuri vor veni.

„Au deja căsuțele lor făcute, dar nu au apă, canalizare, drum și mi-am propus să vin acasă să le asigur acestea”, a spus Olivia Stan.

Ea consideră că tot ce ține de administrația publică trebuie direcționat spre folosul cetățenilor și a constatat că ceea ce s-a făcut sunt proiecte foarte prost administrate.

Olivia Stan a subliniat că în echipa ei a adunat foarte mulți oameni specializați în administrație publică și a dezvăluit că are alături doi arhitecți, dar și alți specialiști.

Ea a arătat că a venit în mod special în țară din India după ce a aflat că scrutinul a fost amânat din cauza pandemiei

Olivia Stan a recunoscut că „a rupt opinca” în campania de strângere de semnături pentru că a preferat să meargă ea din casă în casă pentru a obține semnături de susținere, dar și pentru a se face cunoscută în rândul rădăuțenilor cu vârsta de peste 50 de ani.

Ea a spus că e plecată din țară din 2007 și că a stat 9 ani Anglia și câte un an și jumătate în SUA și India, unde a fost antrenor la Bollywood.

Olivia Stan s-a întrebat de ce este atâta încrâncenare în campania electorală în condițiile în care cei care candidează o fac pentru oameni și nu pentru ei.

„De asta nu vreau să intru în politică pentru că văd că acolo e multă vorbă și nimic pentru oameni. Sunt foarte calmă și îmi doresc să fiu foarte relaxată pentru că merg să vorbesc cu oamenii”,a  spus Stan.

Ea a arătat că mizează că fiecare cetățean a văzut lucrurile făcute și că se bazează pe inteligența oamenilor care au văzut că nu s-a făcut nimic, că niciunul dintre cei cu funcții nu a fost interesat de ei.

Olivia Stan a mai declarat spus că e singurul candidat femeie pentru funcția de primar în Rădăuți și că este sigură pe ceea ce a acumulat de-a lungul timpului.

„Este un proiect de care m-am ocupat în ultimii cinci ani pentru că am analizat și am urmărit on line totul”, a recunoscut Stan care a adăugat că va fi foarte interesant să lucreze cu angajații Primăriei pentru că ei nu o cunosc, dar că ea îi cunoaște pentru că îi urmărește de cinci ani din umbră, tot ce au postat și cum relaționează cu cetățenii.

Stan a spus că va instaura în primul rând ordinea în administrația publică locală și că își dorește o comunicare reală pentru că toți vor lucra pentru rădăuțeni.

Ea a explicat că își dorește să fie un lider, un liant, pentru ca toți cei care lucrează în administrația publică locală din Rădăuți să o facă în interesul cetățenilor.

Totodată, Olivia Stan a recunoscut că a aplicat pentru a se înrola în Armata Marii Britanică și că, dacă nu va câștiga alegerile, în 4 octombrie va fi în Marea Britanie pentru a continua să lucreze pentru oameni, deoarece acesta este scopul său, dar că își dorește să lucreze pentru rădăuțeni.

Olivia Stan a mai declarat că va avea o campanie electorală atipică și că cea mai mare parte a campaniei va fi online.


Intră acum și în grupul de