Flutur: Eu mi-am sacrificat viața ca un nebun pentru județul Suceava, iar de cârcotași cu bătături la buricele degetelor de la tabletă și cu papuci de lac sunt sătul. Suceava are nevoie de investiții și dezvoltare


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, vineri, la Subiectul Zilei de la News Bucovina că este sătul de cârcotași care fac bătături la buricele degetelor de la tastatură și care habar nu au de problemele reale ale oamenilor din județ, dar au idei.

„Eu mi-am sacrificat viața ca un nebun pentru județul Suceava. Au fost foarte mulți oameni care știu: familie neglijată, sănătate neglijată. Am fost tanc, și nu doar în campanie. Acum mă întreabă: de ce apar așa des știri cu dumneata? Păi să mă opresc din lucru? Acum e campanie, dar eu am lucrat așa și când nu era campanie”, a spus Flutur.

El a arătat că important este ca județul Suceava să se dezvolte și că nu se va opri în ciuda cârcotașilor despre care și sucevenii s-au lămurit cum stau lucrurile.

„Suceava are nevoie de investiții și de dezvoltare. De cârcotași care nu au bătături în palmă, ci la buricele degetelor pentru tabletă, că au idei, dar papucii îi au de lac, eu sunt sătul. De ăștia cred că e sătulă și populația Sucevei. Eu m-am cam lămurit. Există niște oameni hodiniți care au numai replici să dea. Dar oameni care să se implice în probleme nu”, a spus Flutur.

Gheorghe Flutur, preedintele CJ Suceava la Subiectul Zilei

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur LIVE la Subiectul Zilei discută despre administrație autentică și soluții pentru județul Suceava

Publicată de NewsBucovina.ro pe Joi, 10 septembrie 2020

El a spus că a fost în Zvoriștea sau în Zamostea unde a văzut ce probleme mari au locuitorii de acolo unde primarii PSD deși au avut guvernare PSD nu au accesat proiecte care să vină în sprijinul acestora.

„Ce m-a deranjat în acești 30 de ani după revoluție e că zona Moldovei a votat masiv PSD și a fost administrată masiv de PSD în acești ani, dominant, și a rămas cea mai săracă zonă. Moldova și Oltenia. Ani de zile și-au tras de aici voturi și mandate cei din PSD profitând parcă de zonele sărace, sau venind cu niște acrobații în campania electorală”, a spus Flutur.


Intră acum și în grupul de