Administrația Română a Serviciilor de Trafic Aerian a avizat regimul de înălțime din Parcul Industrial Bucovina 1 de lângă aeroport. Flutur: Avem un investitor german care va începe să activeze


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, vineri, la Subiectul Zilei de la News Bucovina că  Administrația Română a Serviciilor de Trafic Aerian-Romatasa, a avizat regimul de înălțime permis în Parcul Industrial Bucovina 1 de lângă Aeroportul Suceava.

Flutur a explicat că pentru construcțiile din Parcul Industrial Bucovina 1 era nevoie de avizul Romatsa privind regimul de înălțime a clădirilor pentru a nu afectat traficul aerian.

„Am primit aviz de la ei pentru parcul industrial”, a spus Flutur care a menționat că este deja un investitor german care dorește să înceapă activitatea.

Gheorghe Flutur, preedintele CJ Suceava la Subiectul Zilei

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur LIVE la Subiectul Zilei discută despre administrație autentică și soluții pentru județul Suceava

Publicată de NewsBucovina.ro pe Joi, 10 septembrie 2020

El și-a exprimat convingerea că investitorii vor veni în Parcul Industrial Bucovina 1 și a reamintit că a fost la mai multe târguri cu specific, inclusiv la Munchen pentru a prezenta investitorilor oportunitățile de afaceri.

„Eu cred că toți trebuie să facem ceva să arătăm și partea bună a Sucevei pentru că merită”, a spus Flutur.

El a mai declarat că pe lângă parcul industrial de la aeroport, se va începe și parcul industrial de la Termica unde Primăria Suceava a clarificat situația juridică  a terenului.


Intră acum și în grupul de