Gheorghe Flutur explică de ce a aprins chibritul la aragazul de la Moara: A fost un mesaj ca primarii din județ să se grăbească să depună documentațiile pentru finanțarea europeană a extinderii rețelelor de gaze naturale


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a explicat, vineri, la Subiectul Zilei, motivul pentru care a aprins chibritul la aragazul din comuna Moara conectat la rețeua de gaze naturale.

El a spus că a fost un mesaj către primarii din județ să depună proiectele pentru extinderea rețelelor de distribuție a gazelor naturale.

„Acum e perioada depunerii cererilor de finanțare pentru extinderea distribuției de gaze naturale. În județ avem 37 de primării pregătite. Termenul e până în noiembrie, iar dosarul este complex. Mesajul meu a fost: domnilor primari grăbiți documentația că îmi doresc cât mai multe primării din județul Suceava să beneficieze de finanțarea europeană aprobată de guvernul liberal în perioada imediat următoare”, a spus Flutur.

El a menționat că acesta a fost mesajul său când a aprins chibritul la aragazul de la Moara.

Gheorghe Flutur, preedintele CJ Suceava la Subiectul Zilei

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur LIVE la Subiectul Zilei discută despre administrație autentică și soluții pentru județul Suceava

Publicată de NewsBucovina.ro pe Joi, 10 septembrie 2020

„Următorul protagonist e Sadova unde primarul s-a preocupat foarte tare”, a spus Flutur.

El a amintit cum s-a implicat în deblocarea proiectelor de construcție a magistralei de gaz natural spre Câmpulung Moldovenesc în primul său mandat și acum pentru cea spre Vatra Dornei.

„Asta e puțin pentru ce merită Suceava și acum e alt capitol extrem de important, aducerea gazului metan în cât mai multe comune din județ”, a declarat Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de