Flutur, despre intenția primarului Nistor Tatar de a scoate Rădăuțiul din Asociația Județeană de Apă-Canal: Dorința lui de colhoz e de mai de mult. A tușit pe regulile europene, dar i-au plăcut bănuții europeni


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, vineri, la Subiectul Zilei de la News Bucovina că anunțata ieșire a Rădăuțiului din Asociația Județeană de Apă și Canal e o glumă proastă de campanie electorală.

„Nimeni nu ține pe nimeni de-a sila în asociere, dar când te-ai cununat n-ai știut că ai familie? Când ai intrat în asociere prin hotărâre, banii europeni au fost buni domnule Tătar. Acum trebuie să le spui rădăuțenilor, la referendum, că trebuie să dea înapoi 45 de milioane de euro și pentru perioada 2017-2013 bani europeni, și pentru 2014-2020. Și acum avem un proiect de 19 milioane de euro pentru Rădăuți”, a spus Flutur.

El crede că primarul din Rădăuți vrea ieșirea din AJAC pentru că îl place la Servicii Comunale.

„Întoarcerea spre socialism nu e posibilă, chiar dacă unii în această campanie au luat-o razna. O să-i trezească electoratul. Am mai citit din astea, comunicate de la lideri PSD împotriva Uniunii Europene. Ei au tușit pe regulile europene, dar au fost banii europeni buni. Dacă se poate, bănuții europeni, dar regulile le facem noi. Nu! Trebuie să le faci cu partenerul tău. Așa și aici. Vino, discută în AJAC cu partenerul tău, nu lansezi temă de campanie”, a spus președintele CJ Suceava.

Gheorghe Flutur, preedintele CJ Suceava la Subiectul Zilei

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur LIVE la Subiectul Zilei discută despre administrație autentică și soluții pentru județul Suceava

Publicată de NewsBucovina.ro pe Joi, 10 septembrie 2020

Flutur a mai declarat că așteaptă să treacă această campanie electorală ca să se poată discuta la Rădăuți cu un om serios, cu Bogdan Loghin, și că va fi dusă apă și pe Toloacă, vor fi rezolvate problemele de la stațiile de pompe arătând că e foarte multă treabă acolo, iar Loghin este un om care se implică.

„Dorința lor de colhoz a fost demult. Le e dor de ce a fost înainte de 1989. E dreptul lor, dar și obligația noastră să arătăm cum stau lucrurile pe bune. La Rădăuți, la Servicii Comunale, prețurile nu au fost niciodată clarificate. Acolo drumurile, gunoaiele, apa, canalul, erau toate la paușal. Poate că e bine de clarificat și transparența să fie peste tot”, a subliniat Flutur.

El a spus că trebuie să se intre în perioada de dezvoltare a Rădăuțiului.

„Dacă se uită la unele localități cu jind poate să recunoască uneori că au greșit rețeta și poate că, uneori, și noi am greșit-o, dar venim acum cu un tânăr de 38 de ani pe care îl găsești tot timpul la muncă”, a conchis Flutur.


Intră acum și în grupul de