Mirela Adomnicăi: PSD a obținut 48 de primari în județ. Cei opt primari care ne-au părăsit în pragul alegerilor și au trecut la PNL au câștigat și i-am fi contabilizat la noi. Am fi adunat și cu 7.600 de voturi mai mult și la Consiliul Județean.


Intră acum și în grupul de

Mirela Adomnicăi, fostul candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, a declarat la Analiza de Seară de la News Bucovina că o problemă a alegerilor locale în județ pentru PSD a constituit-o și abandonul unor primari PSD care au candidat din partea PNL.

Ea a explicat în interviu cum cu câteva zile înainte de depunerea candidaturilor PSD a fost părăsit de unii dintre colegi și a fost nevoie ca organizația să improvizeze.

Adomnicăi a subliniat că acum trebuie să se construiască noi organizații în jurul candidaților care au obținut rezultate rezonabile în condițiile date.

„PSD a câștigat 48 de primari. Cei care au plecat la PNL de la noi au câștigat primăriile și am fi adunat acum la noi, evident și am fi adunat și mai multe voturi la candidatura pentru Consiliul Județean”, a spus Adomnicăi.

Ea a arătat că în cele opt localități în care primarii PSD au candidat din partea PNL a fost o diferență în plus pentru Gheorghe Flutur de 7.600 de voturi.

Analiza de Seară – invitat Mirela Adomnicăi

Mirela Adomnicăi iese cu fruntea sus din competiția cu Gheorghe Flutur! Ce urmează?

Publicată de NewsBucovina.ro pe Luni, 28 septembrie 2020

Adomnicăi a mai spus că a fost și o prezență foarte slabă pe municipiul Suceava.

„Noi mizam pe mai multe voturi în municipiul Suceava și a fost cea mai slabă prezență la nivelul județului ca și participare la vot. Am obținut mai puțin decât ne așteptam”, a declarat Mirela Adomnicăi.

Ea a evitat să spună dacă se va înscrie și pentru alegerile parlamentare arătând că intenționează să revină director executiv al AJOFM Suceava.

„Eu îmi voi relua activitatea la AJOFM Suceava, notificând ANOFM”, a spus Adomnicăi.

Ea a spus că ia în calcul să intre în cursa electorală la alegerile parlamentare, dar că înainte de a lua o decizie va cântări foarte bine.

„Să vedem dacă vom avea alegeri parlamentare la termen”, a mai spus Mirela Adomnicăi.


Intră acum și în grupul de