Spectacolul Cocktail, cu Maia Morgenstern și Carmen Tănase, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava


Intră acum și în grupul de

Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava invită publicul sucevean la spectacolul Cocktail, ce va avea loc în data de 27 octombrie 2020, cu începutul la ora 19:00.

Cocktail de Aldo Nicolaj este o comedie fabuloasă, marca Maia Morgenstern și Carmen Tanase, cu Jawad Mohammad, Cosmin Pana, Florina Gleznea și Viviana Gherasim. Regia: Mariana Camarasan.

Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava precizează că prețul unui bilet este de 100 lei, iar vânzarea de bilete se va face pe cât posibil online, astfel încât contactul fizic să fie minimizat în locaţii. În cazul achiziţiei biletelor la casa de bilete se încurajează utilizarea plăţii cu cardul contactless sau cu telefonul.

Precizările Casei de Cultura a Sindicatelor Suceava privind normele sanitare:

Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV2: asigurarea sănătăţii angajaţilor şi a publicului reprezintă obiectivul prioritar al acestor măsuri.
– Purtarea măștii (medicală / nonmedicală) pe toată durata evenimentului, începând cu intrarea în foaier și pe toată durata spectacolului, până la părăsirea clădirii. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.
– Atenție! Organizatorul își rezervă dreptul de a efectua la intrare un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree, stare generală alterată) şi temperatură mai mare de 37,3°C.
– Termoscanarea se va face de către personalul organizatorului. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în sala.
– Dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție la intrare.
– Spectacolul se va desfăşura fără pauza pentru a se evita aglomerarea spaţiilor din foaiere;
– Distanţa dintre scenă şi spectatori trebuie să fie de minimum 3 m;
– Referitor la distribuţia locurilor în sală (atât online cât şi la casele de marcat): se va aloca câte un scaun liber între spectatori;
– Vizionarea spectacolului este permisă numai cu păstrarea locului individual în sală şi a purtării măştii de protecţie;
Personalul va verifica respectarea distanţării sociale în timpul spectacolului;
– Se interzice spectatorilor consumul de alimente şi băuturi în incinta instituţiilor de spectacole şi / sau concerte, cu excepţia lichidelor preambalate.


Intră acum și în grupul de