Marian Andronache anunță că primul proiect de lege ca deputat de Suceava va fi de transfer la municipiu al terenurilor Stațiunii de Cercetări Agricole: Suceava are nevoie de cel puțin 250-300 de ha de terenuri pentru a se dezvolta


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației județene PMP Suceava, Marian Andronache, a declarat, luni, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că ținta organizației pentru alegerile parlamentare este să obțină peste 10 la sută din voturile exprimate de suceveni și că ar putea obține un loc de deputat și unul de senator, iar în funcție de redistribuirea voturilor un al doilea loc de deputat.

Andronache a spus că dacă va fi ales deputat va reprezenta în primul rând interesele sucevenilor și că va promova mai multe legi în sprijinul cetățenilor atât el, cât și candidatul PMP de pe primul loc pe lista pentru Senat, Doru Lefter.

„PMP va duce o campanie pe proiecte de legi. Primul proiect de lege al meu pentru care mă voi zbate în Parlament va fi de trecere a terenurilor care aparțin stațiunilor de cercetări agricole și se află în orașe în proprietatea orașelor”, a spus Andronache.

El a precizat că acest proiect de lege este similar celui privind transferul pădurilor-parc la administrațiile locale.

„Pentru ca Suceava să se poată dezvolta trebuie să se preia aceste terenuri, nu neapărat toate 700 de hectare, dar măcar 250-300 de hectare ar trebui să treacă la Primărie în așa fel încât Suceava să se dezvolte. În prezent Suceava este gâtuită, nu are cum să se dezvolte”, a mai declarat Marian Andronache.

El a menționat că această soluție a fost îmbrățișată și de reprezentanți ai celorlalte formațiuni politice.

Marian Andronache LIVE la Subiectul Zilei

PMP a decis cu cine merge în alegerile generale din 2020! Marian Andronache va candida pentru Camera Deputaților.

Publicată de NewsBucovina.ro pe Duminică, 11 octombrie 2020

Marian Andronache și-a exprimat speranța că transferul terenurilor Stațiunii de Cercetări Agricole va fi realizat până în 2024.

„Să fie finalizat până în 2024 astfel încât atunci când intru în Primărie să am cum să dezvolt Suceava”, a spus Andronache.

El a lăsat să se înțeleagă că va candida și în 2024 la funcția de primar al Sucevei și își propune ca de această dată să câștige alegerile.


Intră acum și în grupul de