S-a deschis “Old Times”, restaurantul sucevean cu aer retro


Intră acum și în grupul de

Cel mai nou restaurant sucevean, “Old Times” a fost inaugurat joi

Situat pe strada Mihai Viteazu, în apropierea Colegiului Naţional “Petru Rareş”, restaurantul are o capacitate de 130 locuri şi oferă clienţilor o ambianţă călduroasă, numai bună pentru a savura licorile şi preparatele culinare ale noului local.

Inaugurarea “Old Times” a fost marcată de un cocktail şi de o degustare a bunătăţurilor restaurantului. Cei prezenţi la deschidere au avut parte nu numai de un tratament special, ci şi de acordurile fine ale unei formaţii de jazz, din care face parte un sucevean şi doi clujeni. Sucevenii se pot bucura de muzica acestora în fiecare sfârşit de săptămână, de miercuri până duminică.

Subsolul restaurantului va fi transformat în cramă

Întrebat ce a adus nou în peisajul restaurantelor sucevene, Marcel Cuşnir, proprietarul “Old Times”, a declarat că noutatea constă în faptul că “am restaurat o casă veche de 100 şi ceva de ani şi vreau ca atmosfera locului să fie deosebită faţă de ceea ce a fost până acum în Suceava”. Tot el a spus că, în curând, subsolul clădirii o să se transforme într-o „cramă primitoare”, care va avea 100 de locuri.

Potrivit declaraţiilor proprietarului „Old Times”, restaurantul va promova stilul vintage, iar clienţii vor avea parte de seri dansante.

Bal retro, de Sfântul Valentin

În ajunul Sfântului Valentin, în data de 13 februarie, sucevenii vor putea participa la un bal retro, care se va desfăşura în „Old Times”, iar domnii şi doamnele cu cea mai frumoasă ţinută vor fi premiaţi.

Marcel Cuşnir a precizat că, de curând, a deschis o discotecă, „Babylon”, care se adresează tinerilor suceveni, iar restaurantul „Old Times” vine în întâmpinarea celor care vor să-şi petreacă timpul într-un loc cu stil, cu accente retro.


Intră acum și în grupul de