Castigatorii concursului „Top 5 politicieni ai anului 2009”


Intră acum și în grupul de

Potrivit sondajului de opinie realizat de site-ul www.newsbucovina.ro în perioada 2-16 februarie 2010, primii cinci politicieni suceveni ai anului 2009 desemnaţi în urma votului dvs. sunt următorii:

1. Gheorghe Flutur (16,0%)
2. Ioan Lungu (11,3%)
3. Ioan Bălan (11,0%)
4. Orest Onofrei (10,9%)
5. Philip Rozopol (10,7%)

În funcţie de acest rezultat şi de votul echipei NewsBucovina au fost desemnaţi câştigătorii acestui concurs.

Din start trebuie să menţionăm că niciunul dintre cei care şi-au trimis opţiunile pe adresa de e-mail a redacţiei, înscriindu-se astfel în competiţie, nu a oferit un „Top 5 politicieni ai anului 2009” care să coincidă cu rezultatul sondajului de opinie şi cu votul echipei NewsBucovina. În aceste condiţii, s-a ţinut cont de opţiunile cele mai apropiate de rezultatul final al concursului, câştigătorii fiind următorii:

Locul I – Ioan Goraş, care i-a clasat pe primele locuri în top, pe preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, Gheorghe Flutur, respectiv pe preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PD-L, Ioan Lungu. Acesta a optat totodată pentru încă doi politicieni prezenţi în topul final, respectiv pentru senatorul PD-L de Suceava, Orest Onofrei şi pentru deputatul PD-L de Suceava, Ioan Bălan.

Locul II – Doru-Gabriel Risca, care a optat pentru preşedintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, pentru locul 1 şi pentru senatorul Orest Onofrei pentru locul 4, poziţii care coincid cu locurile 1 şi 4 din top 5 final.

Locul III – Stela Antonovici, care l-a desemnat pe preşedintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, pe primul loc în top şi totodată a optat pentru încă trei oameni politici suceveni, care se regăsesc în topul final al concursului.

Echipa NewsBucovina.ro felicită câştigătorii acestui concurs!


Intră acum și în grupul de