Activistul civic Andrei Bacoș consideră că Poliția Locală Suceava trebuie să acționeze mai eficient: S-a ajuns ca cerșetorii să agaseze sucevenii, iar polițiștii locali sunt timorați și înjurați


Intră acum și în grupul de

Activistul civic sucevean Andrei Bacoș a declarat, joi, la Subiectul Zilei de la News Bucovina că este nevoie ca Poliția Locală să acționeze mai eficient.

El a arătat că își dorește ca administrația să ia măsuri ca stațiile de autobuz să se modernizeze și să nu mai fie vandalizate, că a văzut că nici până acum nu au fost depistați cei care au vandalizat și furat bani din parcometre și că nu este stăpânit fenomenul cerșetoriei în oraș.

Astfel, Bacoș a spus că a văzut că stațiile de autobuz din oraș pe lângă că sunt învechite sunt și vandidalizate și crede că trebuie să fie mai bine urmărit acest fenomen de polițiștii locali.

El a mai arătat că s-au vandalizat parcometre și s-au furat bani, iar din câte știe cei care au făcut-o nu au fost prinși până acum.

Mai mult, Andrei Bacoș a spus că și fenomenul cerșetoriei parcă nu mai poate fi stăpânit.

„Cerșetoria din municipiul Suceava a luat și mai multă amploare. La fiecare market când mergi sunt cinci-zece persoane care cerșesc. Eu ca bărbat fac față acestora, dar sunt femei care se simt în pericol, se simt agasate de unii”, a spus Bacoș.

El a arătat că unii cerșetori sunt mai insistenți și agasează clienții magazinelor prin parcări și crede că situația nu este normală și trebuie oprită.

Bacoș crede că fenomenul a luat amploare pentru că cerșetorii au fost lăsați în pace și că au venit și din alte orașe.

„Cred că cei din poliția locală ar trebui să fie mai hotărâți. Îi înțeleg că sunt timorați că am văzut că îi și mai înjură cerșetorii”, a spus Andrei Bacoș.


Intră acum și în grupul de