La „Music Pub” vezi tot New York-ul!


Intră acum și în grupul de

Pub-ul sucevean “Music Pub” şi-a schimbat înfăţişarea. De acum înainte, sucevenii care aleg să îşi petreacă timpul liber în acest local vor avea parte de o minunată panoramă, putând să admire până şi faimosul oraş american New York, care se regăseşte pe pereţii pub-ului “muzical”.

Pentru a le oferi clienţilor un spaţiu cât mai intim, prietenos şi relaxant, administratorii pub-ului au apelat la un designer din Iaşi. Acesta a pictat pereţii localului şi i-a decorat cu tablouri unicat, la rândul lor pictate, care au ca temă muzica şi pe cei mai celebri dintre muzicieni. Aşadar, în decorul pub-ului îi regăsim pe celebrul Michael Jackson, pe inconfundabilii membri ai Scorpions, precum şi pe Tina Turner, Sting, U2, Madonna, Elvis Presley, Shania Twain, etc. Designerul a mai presărat spaţiul şi cu mesaje muzicale, care aşteaptă să fie descifrate de melomanii suceveni şi nu numai.

În acelaşi timp, cei pasionaţi de biliard pot practica acest sport în spaţiul special amenajat la etajul pub-ului, peste care artistul ieşean şi-a pus de asemenea amprenta.

Schimbarea de “look” a pub-ului nu a trecut neobservată, ci a fost sărbătorită luni seara, ocazie cu care sucevenii au putut admira noua înfăţişare a localului. Mai mult, aceştia au fost răsfăţaţi cu gustări îmbietoare şi licori ameţitoare, puse la dispoziţie de către organizatori.


Intră acum și în grupul de