Șeful Serviciului Permise și Înmatriculări Auto, scms. Alexandru Duțuc: Dacă nu voi găsi o soluție, va trebui să fac un pas în spate și să las locul altcuiva care să reușească


Intră acum și în grupul de

Șeful Serviciului de Permise Auto și Înmatriculări, scms. Alexandru Duțuc, a declarat la News Bucovina, că dacă nu va găsi soluțiile pentru ca acest serviciu să fie funcțional va face un pas în spate și va lăsa locul altuia care poate va reuși să le găsească.

„Dinamica în care se întâmplă lucruri la acest serviciu este fenomenală. Tot timpul apar situații neprevăzute. Nu poți să faci nimic de la un capăt la celălalt pentru că mereu apare câte o situație care îți dă totul peste cap, trebuie rearanjat, reorganizat”, a spus Duțuc la Analiza de Seară de la News Bucovina.

El a arătat că, din păcate, trebuie găsite soluții în permanență.

„Este o situație deosebită. S-au întors toate planurile invers. Sunt adeptul teoriei că din haos se poate naște ordine. În general, din situațiile cele mai delicate, apar oportunități care pot să conducă și la rezultate bune într-un final”, a spus subcomisarul de poliție sucevean.

El a spus că încă se lucrează la niște soluții pentru ca activitatea serviciului să fie una corespunzătoare.

„Se lucrează încă la niște soluții. Când crezi că ai epuizat soluțiile se întâmplă câte ceva și să identifici altă soluție. Încă nu am epuizat. Încă sper să reușesc să identific o soluție care să-mi permită totuși să organizez examinarea acestor candidați deja reprogramați”, a spus Duțuc.

El a arătat că există și posibilitatea să renunțe la funcția dacă nu poate găsi soluțiile necesare.

„Sunt în fața unei decizii pe care nu-mi doresc să o iau, dar foarte probabil, când voi epuiza soluțiile, va trebui să fac un pas în spate și să las locul altcuiva care să reușească și să aibă norocul să găsească soluții mai bune pe care le-am găsit eu până în acest moment. Orice om cu demnitate care realizează că nu-și poate îndeplini obiectivele recurge la acest gest”, a spus Duțuc.

El a menționat că încă nu a ajuns în această situație.

„Încă se lucrează la o soluție de ultim moment. În momentul când voi avea în față reprezentarea faptului că nu reușesc și că nu mai există soluții ca eu să-mi pot să-mi îndeplinesc obiectivele, singurul lucru de bun simț pe care voi putea să-l fac va fi acesta”,a adăugat acesta.

Duțuc a menționat că din momentul în care s-a dispus ca lucrătorii cercetați de DNA să nu poată fi examinatori a trebuit să se reorganizeze totul și să se identifice noi soluții.

El a arătat că se discută soluții pe termen foarte scurt, dar și pe termen mediu și lung.

„Se analizează”, a spus Duțuc care a evitat să spună ce soluții se au în vedere pentru că sunt implicate mai multe instituții.


Intră acum și în grupul de