Bogdan Loghin: În cel mai scurt timp Traian Andronachi ar urma să preia organizația PSD Rădăuți și va fi candidatul PSD la funcția de primar. La spital lucrurile deja s-au liniștit de când nu mai este dumnealui manager


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin (PNL) a declarat, luni, la Subiectul Zilei de la News Bucovina că lucrurile la Spitalul Municipal Rădăuți s-au liniștit de când Traian Andronachi nu mai este manager și că managerul interimar a început să gestioneze bine situația.

„Lucrurile deja s-au liniștit de când nu mai e dumnealui la spital și încep să intre în normal”, a spus Loghin.

El a făcut mai multe aprecieri în ceea ce-l privește pe Traian Andronachi, potențialul contracandidat pe care îl va avea în alegerile din 2024 arătând că știe aceasta din culisele întâlnirii de la Sucevița cu președintele PSD, Marcel Ciolacu unde s-a stabilit că el va prelua organizația PSD Rădăuți și va fi candidatul PSD la funcția de primar.

Loghin a spus că dacă instanța nu-i va da câștig de cauză lui Andronachi, care a contestat înlocuirea din funcția de manager al Spitalului Municipal Rădăuți, în cel mai scurt timp acesta va prelua organizația PSD Rădăuți

„În cel mai scurt timp îl veți vedea că va prelua frâiele”, a spus Loghin.

El a arătat că acest comportament nu-i place la Andronachi, respectiv încercarea acestuia de a se folosi de funcție pentru a-și crea notorietate fără să se gândească ce deservicii a adus unității respective și orașului.

Mai mult, Bogdan Loghin a spus că fostul primar Nistor Tatar i-a acordat acestuia un spor de 1000 de euro lunar contrar prevederilor legale.

„Nu știu dacă vi se pare normal ca, fără niciun gram de conștiință, să semnezi din pix un spor de 1000 de euro pe lună. Când am văzut că trebuie să înapoieze 43.000 de euro statului român pentru că a mers pe o dispoziție abrogată în 2017 și banii au mers în continuare, chiar mi-a ridicat foarte multe semne de întrebare”, a spus primarul care a explicat că această prevedere a fost introdusă în contractul de management.

Bogdan Loghin a mai declarat că știe toate jocurile pe care le face Traian Andronachi și că sunt mult mai mulți care știu cum acționează acesta.

Mai mult, el a apreciat că Nistor Tatar ar trebui să fie înlocuit cu Traian Andronachi pentru că e un om tânăr și îi dorește succes în fruntea PSD Rădăuți.

Bogdan Loghin chiar a declarat că nu i-a vrut niciodată răul lui Traian Andronachi.

„Îi doresc tot binele din lume și mi-aș dori, într-o zi, să ne strângem mâna și să mergem înainte pentru a rezolva cu adevărat lucrurile în Rădăuți. Asta contează”, a conchis Bogdan Loghin.


Intră acum și în grupul de