A debutat a doua editie a Festivalului de Teatru “Magic Fest”!


Intră acum și în grupul de

Trei trupe de teatru, “Nobody’s Group” din Bacău, “Brainstorming” din Bucureşti şi “The Knokers” din Suceava au evoluat marţi pe scena de la Dom Polski, cu prilejul primei zile a celei de-a doua ediţii a Festivalului Naţional de Teatru în limba engleză “Magic Fest”, organizat de Colegiul Naţional “Petru Rareş” din Suceava.

Sala de spectacol de la Dom Polski a fost plină de elevi, care şi-au susţinut colegii actori, răsplătindu-i cu aplauze şi urale la finalul fiecărei piese.

Seara de marţi, seara primei zile de “Magic Fest”, s-a încheiat la Casa de Cultură din Suceava, unde un grup de studenţi de la UNATC (Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale”) Bucureşti au jucat piesa de teatru “Povestea unei nebunii obişnuite”. Intrarea la spectacol a fost liberă.

Cea de-a doua ediţie a Festivalului Naţional de Teatru în limba engleză „Magic Fest”, se încheie pe 9 aprilie, iar din juriul festivalului fac parte: Adrian Păduraru – actor al Teatrului Naţional Iaşi (preşedinte), Ciprian Ciuciu – actor al Teatrului de Stat Oradea, Monica Ciută- actriţă şi profesor UNATC Bucureşti şi Alexandru Pavel – student master UNATC Bucureşti.


Intră acum și în grupul de