Sătui de explicația „nu se poate altfel că așa-i proiectul”, suceveni afectați de diverse lucrări publice se revoltă//FOTO-VIDEO


Intră acum și în grupul de

Mai mulți locuitori ai comunei Ipotești și-au exprimat, marți nemulțumirea față de modul în care se lucrează la modernizarea drumului județean care face legătura între Suceava și Dolhasca, iar construcția drumului le blochează intrarea în curți.

”Uitați unde este gardul față de drum. Încă un pic și o să treacă mașinile pe deasupra gardului, că așa-i proiectul. Un proiectant foarte deștept”, a spus unul dintre protestatari.

El a mai declarat că este sătul să i se spună că este afectat de diverse lucrări pentru că „așa este proiectul”.

Acesta a explicat că o altă situație la fel de controversată este cea privind canalizarea, arătând că prin fața curții lui și a celorlalți trece conducta de canalizare la care ei nu s-au putut racorda „pentru că așa este proiectul” și la care au fost racordați cei de peste drum, în timp ce pentru ei conducta de canalizare a fost făcută în paralel, la 200 de metri în spate, tot „pentru că așa este proiectul”.

Scandal la Ipotești – oamenii din zona refuza asfaltarea drumului

Scandal la Ipotești – oamenii din zona refuza asfaltarea drumului

Publicată de NewsBucovina.ro pe Marţi, 18 mai 2021

„Vreau să văd care sunt deștepții care fac proiectele astea ca să urcăm noi, în stradă, cu scara, sau să urcăm apa murdară cu pompa la deal. Că așa-i proiectul”, a spus suceveanul nemulțumit.

Și locuitorii din Moara sunt nemulțumiți de proiectul pentru modernizarea drumului județean în zonă.

Astfel, aceștia reclamă că rigolele au fost făcute spre laterala cu case în loc să fie realizate pe laterala dinspre gardul USV.

„Zilnic ne rupem mașinile, sute de oameni, escaladând aceste rigole făcute „după proiect””, a spus unul dintre locuitori.


Intră acum și în grupul de