Bataie de joc marca Iulius Mall – Concursul Miss Fashion TV de la Suceava a inceput cu trei ore intarziere


Intră acum și în grupul de

Concurs de Miss şi prezentări de modă, începute cu trei ore întârziere, chiar la ora închiderii complexului comercial. Aşa ar putea fi descris “marele” eveniment de modă şi frumuseţe care a avut loc vineri seara, la Iulius Mall Suceava. Potrivit departamentului de marketing al mall-ului, manifestarea ar fi trebuit să debuteze la ora 19:00 dar, din cauza unor lacune în organizare, evenimentul a început la orele 22:00.

Din cauza acestei întârzieri nici de public nu au mai avut parte sucevencele care au participat la concursul de Miss organizat de Fashion TV, în cadrul caravanei cu acelaşi nume care are scopul de a găsi şi recruta tinere frumoase, cu potenţial de model, care, ulterior vor beneficia de o punte de lansare în domeniul modei.

Puţinele persoane care au rămas să urmărească evoluţia celor 21 de tinere care “s-au bătut” pentru titlul de Miss Suceava Fashion TV 2010 au putut urmări, printre altele, o prezentare de lenjerie creată de Cătălin Botezatu, pentru Fashion TV” şi o prezentare de rochii de seară Ersa, colecţia Angel.

Evenimentul s-a desfăşurat până la urmă cu mall-ul închis, cu public puţin, iar organizatorii au reuşit să ii dezamăgească pe sucevenii care au aşteptat ore întregi, în picioare, începerea concursurilor de frumuseţe şi prezentărilor de modă.


Intră acum și în grupul de