Angajez electronist „fara figuri in cap”


Intră acum și în grupul de

Criza economică îşi spune tot mai mult cuvântul. Locurile de muncă sunt tot mai puţine iar angajatorii, cei puţini la număr care îşi permit luxul de a coopta în echipă o nouă persoană, sunt din ce în ce mai pretenţioşi.

Un lucru foarte bun de altfel pentru piaţa muncii, o atitudine care aduce concurenţa între colegi şi posibili angajaţi, ceea ce cu siguranţă conduce către productivitate.

Astfel s-a gândit şi un angajator din judeţul Suceava care s-a săturat de tot felul de aşa-zişi profesionişti care se prezentau pentru angajare la sediul firmei şi a postat un anunţ într-un cotidian sucevean de prestigiu.

“Angajez electronist bun şi fără figuri în cap, dornic să muncească şi să facă bani. CV-urile se depun la […]”.

Trebuie să recunoaştem că anunţul este unul inedit. De multe ori s-au căutat astfel de persoane spre angajare, dar de cele mai multe ori rezultatele au fost cel puţin dezamăgitoare. Aşa că nu putem decât să-i urăm angajatorului multe “succesuri” în căutări pentru că angajaţii “fără figuri în cap” sunt ca speciile pe cale de dispariţie protejate prin legea emigraţiei sau a identificării unui loc de muncă mai bine plătit.


Intră acum și în grupul de