Consilierul local Dan Nichiforel, după ce a fost luat peste picior de Ion Lungu privind terenul de tenis de câmp din zona de agrement de pe malul Sucevei: Acolo s-au cheltuit foarte mulți bani publici, iar investiția este nefuncțională


Intră acum și în grupul de

Consilierul local USR PLUS, Dan Nichiforel, s-a declarat, luni, surprins de afirmația făcută la adresa lui de primarul Ion Lungu cu privire la îngrădirea terenului de tenis din Zona de Agrement de pe malul râului Suceava.

„Noi ne facem doar datoria în Consiliul Local. Practic, viceprimarul Sucevei, Teodora Munteanu a deschis acest subiect al Parcului de Agrement de pe malul râului Suceava, și a acestui teren de tenis, pentru că s-au cheltuit foarte mulți bani publici și care, în final, fără să fii vreun jucător de tenis experimentat, vezi că această investiție nu este funcțională. Eu am încercat să vin în sprijinul colegei mele și să îi atrag atenția domnului primar și colegilor mei consilieri locali că acest lucru este neterminat. Bineînțeles că m-a surprins și pe mine replica acestuia, nu am mai avut cuvinte”,  a declarat Dan Nichiforel, în emisiunea Exclusiv la Miezul Zilei, de la News Bucovina.

CITEȘTE ȘI Ion Lungu îi trimite la plimbări după minge pe jucătorii de tenis de câmp care vor folosi terenul neîngrădit din zona de agrement din lunca Sucevei: Și așa e zonă de promenadă

El a făcut referire la faptul că primarul Ion Lungu i-a transmis să-și facă nepotul copil de mingi dacă vrea să joace tenis de câmp și a apreciat că „sarcasmul primarului în funcție poate uneori să șocheze audiența”.

”Intervenția domnului primar a fost una sarcastică, pentru că dumnealui știe că eu am un nepot care este peste ocean, deci nu putea să vină să joace rolul de copil de mingi”, a completat consilierul local USR PLUS.

El a menționat că toate aceste abordări, care se duc în zona derizoriului, nu vor face decât să crească vigilența consilierilor locali de la USR PLUS.

”Noi ne dorim să facem ceea ce am promis, să facem o altfel de politică. Noi dorim să facem totul cu gândul și cu fața la cetățeni și când vedem că ceva nu este în regulă avem datoria morală să spunem lucrurilor pe nume. Din păcate, văd că multe din aceste lucruri se duc în zona derizoriului, în zona bășcăliei. Nu este în regulă această abordare, iar eu voi taxa ori de câte ori se vor întâmpla lucruri asemănătoare”, a transmis Dan Nichiforel, consilier local USR PLUS


Intră acum și în grupul de