VIDEO//Angela Zarojanu, noul manager al Teatrului Municipal „Matei Vișniec”: Avem în pregătire proiecte importante în care este nevoie de energie, de creativitate, de talent


Intră acum și în grupul de

Noul manager interimar al Teatrului Municipal ”Matei Vișniec” din Suceava, Angela Zarojanu, a apreciat, marți, că drumul artistic al acestei instituții culturale trebuie să continue pentru că sunt în pregătire proiecte importante.

„Suntem în mijlocul unor proiecte foarte importante, proiecte în care este nevoie de energie, de creativitate, de talent și de asta sunt acolo pentru a da stabilitate pentru această instituție de cultură care este finanțată de Consiliul Local și Primăria Municipiului Suceava. Este o emblemă a orașului nostru și avem multe de făcut în această privință”, a declarat Zarojanu în emisiunea Exclusiv la Miezul Zilei, de la News Bucovina.

Numirea Angelei Zarojanu în funcția de director interimar a avut între altele în vedere și că aceasta a făcut parte din Consiliul de Administrației al teatrului.

„Pentru mine este o provocare, dar și o bucurie și îmi dă o stare de stabilitate, pentru că am acest atu foarte important: cunosc tot ceea ce se întâmplă în Teatrul Municipal ”Matei Vișniec” Suceava, cunosc actorii și îi admir, cunosc colectivul teatrului, un colectiv armonizat și toate aceste lucruri îmi dau un sentiment de siguranță că împreună vom face lucruri minunate”, a transmis Angela Zarojanu.

Ea spune că a fost primită foarte bine în echipa teatrului sucevean.

„Vă spun cu toată sinceritatea că am fost primită foarte bine la teatru, de fapt parcă nici nu am plecat și lucrurile continuă ca și cum nu ar exista nepoticniri, fără semne de întrebare, având în vedere că avem foarte multe lucruri frumoase de spus în perioada următoare”, a declarat directorul interimar al Teatrului Municipal ”Matei Vișniec” din Suceava.

În cursul zilei de luni, Angela Zarojanu și-a depus demisa din funcția  consilier local pentru a nu se afla în incompatilitate.

„Numirea mea în funcția de manager interimar este incompatibilă cu funcția de consilier local și atunci pentru a evita această situație mi-am depus demisia pentru că am ales această provocare, dar asta nu înseamnă că nu voi fi atentă la nevoile municipiului Suceava, la proiectele care se vor derula. Să vă spun sincer, m-am gândit și mi-am făcut un bilanț și plec cu lecțiile făcute, cu sentimentul datoriei făcute din Consiliul Local. Colaborarea cu Primăria Municipiului Suceava va continua pentru că deja lucrăm la bugetul instituției”, a spus Angela Zarojanu.

Despre participarea acesteia la concursul pentru funcția de director general al instituției de cultură, Angela Zarojanu spune că ”deocamdată prioritățile mele sunt altele la  Teatrul Municipal ”Matei Vișniec” din Suceava și că nu se gândește la participarea sa la concursul de ocupare a acestui post.

„Nu știm cum va fi peste 4 luni, important este ca momentan să îmi fac datoria, să finalizez proiectele, să demarăm altele noi. Așa de mândră sunt de acest teatru și așa mă bucur pentru că dă o altă prestanță Sucevei”, a conchis Angela Zarojanu.


Intră acum și în grupul de