Deputatul Mircea Grosaru face valuri cu echipa CETATEA Suceava

Am primit pe adresa redactiei un comunicat de presa de la deputatul minorității italiene din România, fostul membru PNL de Suceava, Mircea Grosaru și un fost fotbalist de excepție al Sucevei, în care anunță că echipa de fotbal CETATEA SUCEAVA ar fi fost reînscrisă în Liha a III-a de fotbal.

Redăm mai jos intreg comunicatul așa cum a fost el remis:

”Ca urmare a declaraţiilor subsemnatului la posturile de televiziune şi articolelor apărute în presa locală, anunţ oficial cetăţenii municipiului Suceava că echipa de fotbal „CETATEA” Suceava a fost reînscrisă, conform Regulamentului de organizare a activităţii fotbalistice în campionatul naţional de fotbal – Liga a III-a. Rezultatul reînscrierii echipei îl reprezintă sondajul efectuat în perioada 17 – 26 iul. 2010, când un procent de peste 85% din cei peste 1.000 de intervievaţi au susţinut că echipa de fotbal reprezintă una din principalele atracţii ale sucevenilor, fotbalul fiind la Suceava o tradiţie, un fenomen de utilitate publică locală.

Deşi judeţul Suceava este afectat de inundaţii, iar autorităţile sunt preocupate, cum este şi firesc de ajutorarea persoanelor afectate, îi rog să acorde atenţie şi acestui fenomen, pe cale de dispariţie la Suceava, iar celor care deţin legitimaţiile şi contractele jucătorilor de la „CETATEA” să le predea actualei conduceri interimare, în vederea pregătirii lotului pentru noua ediţie de campionat.

Promit să revin şi cu alte amănunte, pentru informarea corectă a cetăţenilor din mun. Suceava şi pentru a le aduce la cunoştinţă cauzele care au condus la retrogradarea echipei „CETATEA” Suceava, al cărei palmares o recomandă de a se clasa cel puţin în primele 3 locuri din Liga a II-a, aşa cum ne-a obişnuit ani dea rândul.”

Dep. Mircea GROSARU