Strandul din Itcani, in continuare deschis

Vin la intrare şi sezlonguri gratuite. De aceste oferte au putut beneficia toţi cei care au ales ştrandul Iţcani pentru a se răcori în luna iulie. Deşi s-a încheiat oferta de vară ştrandul este încă vizitat, mai ales în weekend, de foarte mulţi suceveni care vin să se racorească sau care au găsit în această distracţie o alternativă la vacanţa de pe litoral.

Împreună cu toată familia şi prieteni, sucevenii stau o zi întregă în apă sau la soare, ferindu-se uneori de căldură în restaurant sau sub umbrelele de pe terasă. Tarifele au ramas neschimbate, 10 lei pentru adulţi şi 5 lei copiii pentru ca toată lumea să-şi poată permite o astfel de ieşire.

La ştrand sunt trei bazine supravegheate în permanenţă de către salvamari, mai ales din cauză că două dintre ele sunt destinate copiilor. Şi programul a rămas neschimbat, clienţii sunt aşteptaţi zilnic între orele 9:00 şi 20:00.

Anul viitor, „se vor mai face îmbunătăţiri la terasă, mai multe şezlonguri şi vrem să facem un spaţiu pentru prljă şi un teren de volei”, declară administratorul ştrandului, Stelian Robilă.