Strandul din Itcani, in continuare deschis


Intră acum și în grupul de

Vin la intrare şi sezlonguri gratuite. De aceste oferte au putut beneficia toţi cei care au ales ştrandul Iţcani pentru a se răcori în luna iulie. Deşi s-a încheiat oferta de vară ştrandul este încă vizitat, mai ales în weekend, de foarte mulţi suceveni care vin să se racorească sau care au găsit în această distracţie o alternativă la vacanţa de pe litoral.

Împreună cu toată familia şi prieteni, sucevenii stau o zi întregă în apă sau la soare, ferindu-se uneori de căldură în restaurant sau sub umbrelele de pe terasă. Tarifele au ramas neschimbate, 10 lei pentru adulţi şi 5 lei copiii pentru ca toată lumea să-şi poată permite o astfel de ieşire.

La ştrand sunt trei bazine supravegheate în permanenţă de către salvamari, mai ales din cauză că două dintre ele sunt destinate copiilor. Şi programul a rămas neschimbat, clienţii sunt aşteptaţi zilnic între orele 9:00 şi 20:00.

Anul viitor, „se vor mai face îmbunătăţiri la terasă, mai multe şezlonguri şi vrem să facem un spaţiu pentru prljă şi un teren de volei”, declară administratorul ştrandului, Stelian Robilă.


Intră acum și în grupul de