Oferta locurilor de munca de pe piata suceveana este mai mult decat saraca


Intră acum și în grupul de

Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă Suceava a făcut publică situaţia locurilor de muncă vacante în perioada 19 – 26 august. În urma acestei statistici se pot observa cerinţele angajatorilor suceveni. Cele mai multe locuri de muncă valabile sunt în municipiul Suceava şi anume: 20 de posturi de confecţionari şi asamblori de articole textile.

În Suceava mai sunt căutate 5 calcătorese şi 5 mecanici auto. Pentru persoanele necalificate sunt disponibile încă 5 locuri de muncă la mozaic, faianţă şi zidărie.
Cu o cerere de 16 locuri de muncă pentru persoanele necalificate la amabalare de produse solide şi semisolide este municipiul Rădăuţi, unde se mai caută 3 cameriste şi 2 ajutoare de ospatari.

Un număr aproape similar de locuri de muncă se găseşte în Câmpulung Moldovenesc unde se angajează 14 lucrători comerciali şi câte un şef de raion şi un zidar. Opt posturi sunt disponibile la Vatra Dornei în următoarele domenii: vânzător, lucrător gestionar sau şofer autocamion.

Cele mai puţine oferte de muncă sunt în Siret, unde exista 4 posturi libere pentru personalul necalificat ca şi asamblor, iar în Gura Humorului posibilitaţile de angajare sunt foarte scăzute existând doar un singur loc de muncă neocupat în silvicultură.


Intră acum și în grupul de