Mesaj de la deputatul Uricec pentru PSD: spuneţi adio semnaturilor stranse !!


Intră acum și în grupul de

Deputatul PD-L de Suceava, Eugen Constantin Uricec, şi-a exprimat regretul că singura activitate a organizaţiei judeţene Suceava a PSD din ultima perioadă a fost doar să anunţe, în fiecare săptămână dacă se puatea, că strânge semnături pentru moţiunea de cenzură. Parlamenarul sucevean este de părere că acest gen de activitate este unul fără succes întrucât semnăturile strânse nu au nici un fel de valoare juridică, şi nici valoare politică.

„Că strânge semnături din birou, ştim asta. Ceea ce nu ştim este pentru ce le strânge, pentru că oricum nu au nici o valoare juridică. Cu atât mai mult valoare politică dacă le strângi din birou”, a explicat deputatul PD-L de Suceava.

Eugen Uricec i-a sfătuit pe social-democraţii suceveni să folosească semnăturile de la Cajvana şi Milişăuţi acolo unde oamenii „se bucură” de cea mai mare realizare a PSD din judeţul Suceava de la colectivizare încoace şi anume de urbanizarea forţată a unor comune.

„Opt comune au fost păcălite de PSD şi Octav Cozmâncă (fost ministru al administraţiei publice în Guvernarea PSD dintre anii 2000-2004) că vor deveni oraşe. Oamenii au realizat în sfârşit că au fost păcăliţi şi au adunat semnături pentru referendum pentru ca oraşele să redevină comune. Referendumul de la Cajvana nu a trecut din cauza prezenţei slabe la vot dar 95 % din persoane au votat pentru. Din păcate au votat degeaba pentru că oricum PSD e învăţat să nu ţină cont de referendumuri. Ceea ce spun oamenii de la Cajvana este că PSD i-a lăsat şi fără oraş şi cu banii luaţi”, a mai spus la final deputatul Eugen Uricec.


Intră acum și în grupul de