Deputatul Gospodaru ii da lectii gratuite de consiliere politica deputatului Nechifor


Intră acum și în grupul de

Deputatul PD-L de Suceava, medicul Dan Gabriel Gospodaru, şi-a exprimat surprinderea referitor la faptul că actualul lider judeţean al PSD, colegul său de Cameră, deputatul Cătălin Nechifor, apelează în momentul de faţă la serviciile celor care-l consiliau pe predecesorul său, senatorul Gavril Mîrza.

Gospodaru este convins că acest lucru va avea un efect negativ şi asupra viitorului politic al colegului său.

„Am constatat cu surprindere cum în ultima vreme cei care îl secondează pe Cătălin Nechifor la conferinţele de presă, Ovidiu Milici şi Ovidiu Donţu sunt aceeaşi care-l secondau şi pe Gavril Mîrza. Mărturisesc că îmi scapă raţiunea pentru care cei doi au fost preluaţi de Cătălin Nechifor pentru că de obicei iei pe cineva care şi-a dovedit eficacitatea şi care a avut succes. Ori după cum ştim bine Gavril Mîrza aşa de bine a fost ajutat de cei doi încât a pierdut atât alegerile judeţene cât şi pe cele parlamentare”, a explicat Dan Gabriel Gospodaru.

Trebuie de menţionat faptul că secunzii de care vorbeşte deputatul PDL sunt vicepreşedinte şi respectiv preşedinte executiv al organizaţiei judeţene a PSD.

Deputatul Gabriel Gospodaru bănuieşte că deputatul Nechifor realizează faptul că va pierde alegerile viitoare şi de aceea îi foloseşte pe cei doi în continuare.

„Luându-i individual nu s-au evidenţiat cu nimic nici pe plan profesional şi nici pe cel politic. Singura strategie a lor a fost să acuze ceea ce cineva face, nu ceea ce nu face. Ovidiu Donţu a pierdut alegerile la primărie acuzându-l pe Ion Lungu de ceea ce a făcut. Acelaşi lucru a făcut şi la alegerile pentru Parlamentul României. Întrebarea care mi-o pun este: câte alegeri trebuie să piardă Ovidiu Donţu pentru ca Nechifor să-şi schimbe consilierii? De obicei un om deştept învaţă din greşelile altcuiva, un om obişnuit învaţă din greşelile lui însă PSD nu învaţă nimic nici din greşelile lui şi nici din greşelile altcuiva”, a conchis deputatul PDL.


Intră acum și în grupul de