107 suceveni tepuiti de un turc, cu locuri de munca in strainatate


Intră acum și în grupul de

Peste 100 de suceveni au rămas doar cu promisiunile după ce au avut încredere într-un cetăţean turc care în schimbul unor sume de bani le promitea găsirea unui loc de muncă în Germania.

“Afacerea” turcului poate că mai mergea încă mult timp dacă pe fir nu ar fi intrat autorităţile care au descoperit că U. Beytullah în vârstă de 37 de ani şi-a înfiinţat şi o societate pe raza municipiului reşedinţă de judeţ, pentru a fi mai credibil. Apoi timp de aproape o lună a reuşit să înşele nu mai puţin de 107 persoane din judeţul nostru dornice de obţinerea unui loc de muncă în străinătate.

Turcul le promitea tot felul de angajări în Germania iar oamenii creduli achitau diferite sume de bani aşteptând apoi telefonul pentru a pleca în străinătate. În total administratorul Beytullah a încasat peste 120.000 de lei fără ca vreun leu să fie înregistrat în fişele contabile.

Acum însă afaceristul s-a ales cu dosar penal după ce Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a confirmat rezoluţia de începere a urmăririi penale faţă de U. Beytullah pentru comiterea infracţiunilor de înşelăciune şi evaziune fiscală.


Intră acum și în grupul de