Senatorul Onofrei reclama „ipocrizia” deputatului Nechifor


Intră acum și în grupul de

Senatorul PDL de Suceava, Orest Onofrei, care este şi purtător de cuvânt al organizaţiei judeţene a partidului a tras un semnal de alarmă referitor la faptul că în ultima vreme şefii mai multor instituţii descentralizate din judeţul Suceava au fost ameninţaţi de „PSD-işti de frunte” să fie atenţi cum fac disponibilizările de personal.

Orest Onofrei a evitat să ofere exemple concrete însă a declarat presei că respectivii PSD-işti le-au transmis şefilor de instituţii că vor veni la guvernare „şi o să fie rău dacă nu ascultă de ei”. „Din păcate social democraţii ceea ce acuzau cândva, acum practică. Acuză PD-L de clientelism politic dar ei vor să-şi menţină în continuare clientela politică din Consiliul Judeţean şi din serviciile deconcentrate”, a explicat senatorul Orest Onofrei.

Parlamenarul sucevean i-a mai acuzat pe PSD-istii suceveni de „comportament ipocrit” arătând că pe de o parte aceştia critică actuala guvernare de tot felul de lucruri iar pe de altă parte „ţin cu dinţii” de funcţiile din mai multe servicii deconcentrate din judeţ.

„Se dau bolnavi, acţionează în instanţă doar-doar să rămână în aceste servicii deconcentrate. Pentru că este foarte greu ca după ce ai stăpânit judeţul 16 ani să stai puţin deoparte lăsând pe alţii să-şi facă treaba mai bine decât ai făcut-o tu în cei 16 ani”, a ţinut să sublinieze senatorul Onofrei. El consideră că schimbarea recentă a conducerii PSD Suceava nu a avut un efect benefic asupra organizaţiei arătând că „PSD-ul lui Cătălin Nechifor” nu este cu nimic mai prejos decât „PSD-ul lui Gavril Mîrza.

„PSD are un comportament ipocrit pentru că pe de o parte a fost de acord să avem o lege prin care să stabilim până la ce nivel să fie făcute schimbările atunci când se schimbă guvernarea dar pe de altă parte când am avut o asemenea lege au atacat-o la Curtea Constituţională. De fapt PSD-iştii vor schimbare dar schimbarea altcuiva nu a lor. Dacă asta ne propune PSD, PSD-ul lui Cătălin Nechifor nu e cu nimic mai prejos decât PSD-ul lui Gavril Mîrza”, a mai spus senatorul Orest Onofrei.


Intră acum și în grupul de