Targ de obiecte hand-made la Iulius Mall


Intră acum și în grupul de

E perioada târgurilor în Iulius Mall. După Târgul Colecţionarilor, organizat lunar, şi Târgul Vinurilor care se desfăşoară în magazinul Auchan până pe data de 21 septembrie, Iulius Mall a dat ocazia tuturor celor care fac obiecte hand-made să îşi expună produsele la parter într-un spaţiu special amenajat.

Desfăşurat în perioada 10 -12 septembrie, târgul a avut o oferta destul de variată: de la poşete din piele, cusute cu multă atenţie la cercei multicolori, braţări şi mărgele sau obiecte de decor din hârtie. Însă vizitatorii s-au lăsat aşteptaţi deşi preţurile nu au fost prea mari. Prea puţini suceveni au fost cu adevărat interesaţi de ce obiecte pot cumpăra direct de la cei care le-au fabricat.

„Obiectele hand-made atrag cumpărătorii chiar prin unicitatea lor. E nevoie de multă atenţie şi dedicare pentru a lucra în acest domeniu. Pentru unii este un hobby dar pentru alţii e nevoia de a face ceva cu totul special şi pornind de la nimic.” a declarat pentru NewsBucovina.ro, Raluca Moisă, producător de obiecte lucrate manual. „Sper ca la următoarea ediţie vizitatorii să fie şi mai numeroşi. Toate obiectele expuse aici merită din plin admirate.”, a mai adăugat ea.


Intră acum și în grupul de