Peste 550 de copii suceveni i-au scris oficial lui Mos Craciun

În cadrul campaniei „Moş Crăciun te invită în Lumea Poveştilor” organizată de Compania Naţională Poşta Română şi Raiffeisen Bank, la Suceava s-au vândut în perioada 22 noiembrie-8 decembrie, un număr de 553 de kit-uri pentru Moş Crăciun.

Pentru că Moş Crăciun există în sufletul fiecărui copil, prin campania „Moş Crăciun te invită în lumea poveştilor”, celor mici li s-a dat posibilitatea de a-i scrie direct Moşului în prioada 10 noiembrie-31 decembrie, pentru a câştiga o excursie chiar la el acasă, în Laponia. Astfel, fiind o campanie desfăşurată la nivel naţional, la ghişeele Poştei Române din toate judeţele ţării au fost distribuite şi puse în vânzare kit-urile necesare prin intermediul cărora copiii cu vârsta cuprinsă între 5 şi 14 ani să poată lua legătura cu Moş Crăciun tocmai în Laponia.

Un kit se vinde la preţul de 3,5 lei şi conţine un plic, o coală A4 şi o carte poştală prin intermediul cărora copiii îşi pot înşirui pe hârtie toate dorinţele de cadou din acest an. După acest pas, plicul şi coala A4 urmează a fi completate de către reprezentantul legal al minorului sau de către minorul participant şi trimise la următoarea adresă pretipărită de pe plic: Santa Claus’ Main Post Office Santa’s Workshop Village, 96930 – Arctic Circle, ROVANIEMI, FINLAND.

Cartea poştală conţinută în kit va fi completată cu datele expeditorului şi trimisă la următoarea adresă pretipărită de pe cartea poştală: COMPANIA NAŢIONALĂ POŞTA ROMÂNĂ SA, OP 83 – CP81, Bucureşti.

“Până în prezent, la nivel de judeţ s-au vândut un număr de 553 kit-uri, după cum urmează: în perioada 22-26 noiembrie – 227 plicuri în valoare de 794,5 lei, în perioada 29 noiembrie-3 decembrie – 146 bucăţi, în valoare de 511 lei, iar până pe 8 decembrie s-au vândut un număr de aproximativ 180 plicuri în valoare de 630 lei”, a declarat pentru NewsBucovina.ro Cristina Adomnicăi, oficial superior în cadrul Poştei Române Suceava.

Toţi participanţii care trimit cartea poştală la adresa pretipărită pe aceasta au posibilitatea să participe la tombola organizată pentru desemnarea câştigării a 140 de premii, fiecare premiu constând într-un voucher în valoare brută de 300 lei, valoarea totală brută a premiilor fiind de 42.000 lei.

Voucherele se vor putea consuma în intervalul 17 februarie – 17 mai 2011 la librăria Cărtureşti din incinta Iulius Mall Suceava. Premiile menţionate mai sus se acordă prin tragere la sorţi electronică.

Cărţile poştale găsite în plicurile achiziţionate în perioada 10 noiembrie-31 decembrie vor trebui completate clar la rubrica Expeditor cu datele personale ale copiilor participanţi şi trimise la adresa COMPANIA NAŢIONALĂ POŞTA ROMÂNĂ SA, OP 83 – CP 81, Bucureşti.

Tragerea la sorţi electronică va avea loc la Bucureşti la data de 17 ianuarie 2011, unde vor fi extraşi 140 de câştigători şi 140 de rezerve.

Totodată cărţile poştale trimise până la data de 31 decembrie 2010 – data poştei, vor participa la tombola organizată în luna ianuarie 2011 pentru desemnarea celor 5 câştigători ai excursiilor în Laponia.

Numele câştigătorilor şi ale rezervelor Promoţiei „Moş Crăciun te invită în Lumea Poveştilor” vor fi făcute publice prin postare pe www.posta-romana.ro şi www.raiffeisen.ro începând cu data de 20 ianuarie 2011.

În cadrul aceluiaşi program, anul trecut, în 2009, Poşta Română din Suceava a reuşit să vândă 4336 de kit-uri pentru Moş Crăciun, pentru anul 2010 rămânând un număr de 7000 de exemplare care au fost repartizate către toate oficiile poştale din judeţ.

Aşadar, kit-urile pentru Moş Crăciun mai pot fi achiziţionate până la data de 31 decembrie 2010 în orice oficiu poştal, din orice oraş, Campania desfăşurându-se pe întreg teritoriul României.