Concerte in judet, marca „Craciun in Bucovina”


Intră acum și în grupul de

În cadrul cadrul proiectului “Crăciun în Bucovina”, Consiliul Judeţean Suceava şi Muzeul Bucovinei vă invită la o serie de concerte care vor avea loc în mai multe oraşe ale judeţului Suceava.

Astfel, sâmbătă 18 decembrie, începând cu ora 18.00, Parcul Ariniş din Gura Humorului va găzdui Concertul Diana Bişinicu & Band, în timp ce pe scena special amenajată în centrul municipiului Suceava vor urca, tot începând cu ora 18.00, Ianna Novac şi Cvartetul Arpeggione.

Humorenii, şi nu numai, sunt aşteptaţi şi duminică, 19 decembrie, începând cu ora 19.00, în Parcul Ariniş, unde Mircea Vintilă şi Mircea Baniciu vor susţine un concert.

Dornenii nu au fost nici ei uitaţi, astfel că tot duminică, începând cu ora 18.00, sunt aşteptaţi cu mic, cu mare, să se delecteze cu un concert susţinut de trupa “Timpuri Noi”, care va urca pe scena amplasată la baza pârtiei.

În centrul municipiului reşedinţă de judeţ, week-end-ul se va încheia în acordurile muzicale ale Dianei Bişinicu & Band, care vor urca pe scena din faţa Casei de Cultură, începând cu orele 18.00.

Mircea Vintilă şi Mircea Baniciu vor concerta luni, începând cu orele 18.00 şi pe scena de pe pârtia de la Vatra Dornei.

Week-end-ul viitor, chiar a doua zi de Crăciun, Parcul Ariniş va răsuna, începând cu ora 19.00, în acordurile pieselor interpretate de “Hara” şi “Distinto”, humorenilor şi tuturor turiştilor fiindu-le pregătit totodată şi un program cu focuri medievale.


Intră acum și în grupul de