VIDEO//Un sucevean a blocat traficul prin fața locuinței pentru că îi este frică să nu-i cadă casa: Am pus în drum să ocolească pentru că se hurducă pereții și patul cu mine


Intră acum și în grupul de

Un sucevean a blocat strada Aurel Vlaicu pentru a determina camioanele să ocolească zona în care există riscul să se formeze o groapă.

Bărbatul, Sorinel Solomon, a spus pentru News Bucovina că situația este gravă atât pe stradă, cât și pentru locuința lui unde îi este frică să mai stea.

„Mi-e frică să mai stau în casă. Cade casa pe mine. Am pus în drum să ocolească pentru că se hurducă pereții și patul cu mine. Și soba se sfarmă de la zguduiala mașinilor.Se cutremură pământul, casa cu totul”, a declarat Solomon.

Suceveanul a spus că a fost nevoit să blocheze cu crengi, pe stradă, zona care se surpă în jurul unui canal, după ce stâlpii instalați de primărie pentru limitarea tonajului au fost tăiați și îndepărtaț.

El a precizat că zilnic prin zonă trec zeci de camioane cu greutatea de peste 30 de tone și că se pun în pericol casele, dar că există și riscul surpării drumului.

Sorinel Solomon crede că municipalitatea trebuie să intervină și să găsească o soluție pentru stabilizarea zonei.


Intră acum și în grupul de