VIDEO//Copil atacat și mușcat de câini fără stăpân în curtea școlii la Argel, sub geamurile cancelariei profesorilor. Mama copilului este decisă să meargă până în pânzele albe


Intră acum și în grupul de

Un copil în vârstă de opt ani și jumătate a fost mușcat de câini fără stăpân în curtea școlii din Argel, chiar sub geamurile cancelariei profesorilor.

Iulia Tomiuc, mama copilului, a spus pentru News Bucovina că pentru a-și apăra copilul de câinii fără stăpân din localitate îl duce la școală și îl aduce acasă cu mașina și că a sesizat pericolul pe care îl reprezintă acești câini, dar că nu s-a făcut nimic.

Ea a arătat că în cursul dimineții de luni a dus copilul la școală, iar după circa o oră a fost sunată de la școală că a fost mușcat de un câine în curtea școlii, chiar sub geamul cancelariei.

Potrivit mamei copilului, în curtea școlii intraseră trei câini din care unul l-a atacat pe copil din spate și l-a mușcat de picior.

„Problema câinilor este de ani de zile. Am adus-o la cunoștință în ședință, în calitate de membru al Comitetului Părinților, dar mi s-a râs în față și mi s-a spus că peste tot sunt câini”, a precizat Tomiuc care a atras atenția că unitatea școlară nu are un gard corespunzător.

Mama copilului atacat de câini consideră că autoritatea locală trebuie să se implice.

„Nu cred că e atât de costisitor să strângi niște câini de pe drum”, a spus Iulia Tomiuc.

Ea a spus că va face toate demersurile necesare pentru ca cei vinovați de această situație să plătească pentru că fiul ei a fost atacat de câini în curtea școlii, o instituție a statului și a arătat că acum a fost mușcat de picior, dar că putea să fie mușcat de față și să fie desfigurat pe viață.

„Din câte știu, Primăria este responsabilă cu strângerea câinilor vagabonzi”, a menționat Iulia Tomiuc.

Ea a precizat că va depune plângere la Parchet și că va merge până la capăt în demersul ei.

„Pentru copilul meu merg până în pânzele albe!”, a mai spus Iulia Tomiuc.


Intră acum și în grupul de