Restaurantele sucevene se intrec in oferte de Valentine’s Day


Intră acum și în grupul de

Deşi este o sărbătoare împrumutată de la americani, Valentine’s Day, cunoscută la români ca ziua celebrării dragostei, este serbată pe 14 februarie, an de an cu mult fast şi entuziasm mai ales în rândul cuplurilor tinere, prilej cu care restaurantele şi pub-urile sucevene se întrec în oferte.

Şi pentru că la Conacul Domnesc Suceava „love is in the air”, cei care doresc să celebreze ziua îndrăgostiţilor sunt aşteptaţi la „Valentine’s Day cu gust de zmeură”, pe 12 februarie, de la ora 19.00, într-o atmoseră întreţinută cu muzică live, premii substanţiale şi o cină romantică la lumina lumânărilor. Restaurantul îşi aşteaptă clienţii îndrăgostiţi cu un meniu special, în care se va servi un cocktail de creveţi cu avocado, pulpe de pui marinate cu lemon grass, servite cu cartofi Duchesse şi salată rece de orez brun, urmate de un savuros desert – Panna Cotta cu zmeură.

În materie de băuturi, îndrăgostiţii au la dispoziţie cafea, apă minerală sau plată, cocktail alcoolic (Pink Lady-pentru doamne, Caipiroska-pentru domni), vinul casei (1litru la două persoane), toate acestea fiind incluse în preţul de 67 lei/persoană.

Totodată surprizele pentru invitaţii îndrăgostiţi continuă cu oferte la pachetul de servicii hoteliere – cazare în seara de 12 februarie 2011, acces la Centrul SPA (piscină, jacuzzi, saună), cu o reducere de 50% faţă de tarifele standard.

Detalii şi rezervări se pot obţine la numerele de telefon 0230/526.966, respectiv 0730/022.444

O seară specială, intitulată sugestiv „Iubire… bibelou de porţelan!”, este oferită luni, 14 februarie şi de Restaurantul Continental Suceava. Începând cu ora 19.30, alături de partenerul/partenera de viaţă, sucevenii pot participa la o petrecere romantică, de celebrare a iubirii pe cele mai bune ritmuri muzicale. Aici şi meniul poartă amprenta dragostei, fiind denumit sugestiv „Elixir D’Amours” şi oferind invitaţilor – vin spumant, lichior de căpşune, cherry maraschino – suc de mere, portocale, lime, miere, cherry maraschino (nonalcoolic) – rondele marinate de brânză învelite în prosciutto – ruladă de porc umplută cu trei tipuri de legume, servită cu cartofi copţi şi varză roşie călită.

Desertul oferit cuplurilor care se iubesc va fi unul special din ciocolată albă, blat de nucă de cocos şi mousse de zmeură. Meniul include apă minerală sau plată la 0,5 l, un pahar de vin roşu şi pâine, totul la preţul de 120 lei/cuplu. Cuplurile căsătorite de 20 de ani vor beneficia de un discount de 20% la preţul pachetului pentru cină. Relaţii se pot obţine la numărul de telefon – 0372/304.904

Cei care vor alege ambientul oferit de Giovanni Caffe Suceava pentru seara de 14 februarie se vor delecta cu un meniu conceput special pentru semnificaţia acestei zile, meniul conţinând un antreu (Carpacio de sparanghel cu prosciuto crudo), felul doi la alegere, între muşchi de vită cu pere caramelizate, sos de porto şi cartofi la cuptor, sau file de somon cu sos de şampanie şi legume natur, alături de desertul – mouse de ciocolată în foietaj. În materie de băuturi, se vor servi câte 150 ml J&B sau Martini, un Pepsi, vin şi apă, totul la preţul de 95 lei/persoană.

Atmosfera va fi întreţinută de Dj Cornel şi Gina împreună cu formaţia sa, care vor cânta live. Relaţii şi rezervări se pot obţine la numerele de telefon – 0742/700.800, respectiv 0752/233.133

Cei care doresc să petreacă ziua de Valentine’s Day într-o atmosferă lejeră, pot opta pentru Bowling Strikers Club din incinta Iulius Mall Suceava, unde startul petrecerii de ziua îndrăgostiţilor se va da luni, 14 februarie, de la ora 23.00.

Evenimentul va fi întreţinut de Dj/MC Papa Jacky, iar intrarea va fi gratuită. De asemenea vor fi premii surpiză pentru pentru cele mai îndrăgostite cupluri.

Cu acelaşi prilej, al Zilei Indrăgostiţilor, Restaurantul “Old Times” invită sucevenii la o petrecere Vintage, luni 14 februarie, începând cu ora 20.00. Petrecerea mizează pe bună dispoziţie şi bun gust, iar cele mai interesante ţinute vintage vor avea parte de premii surpriză din partea localului. Intrarea constă într-un bon de consumaţie în valoare de 30 de lei. Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon: 0743/680.777.

O legendă privind existenţa Sfântului Valentin arată că acesta era de fapt un preot, susţinător al dragostei, care căsătorea cupluri în secret, contrar împăratului roman Claudiu al II-lea care a interzis soldaţilor din Roma să îşi mai întemeieze familii. Întemniţat şi condamnat la moarte, până în ziua execuţiei, el a trimis scrisori de adio către prietenii săi şi le-a semnat scriind “Adu-ţi aminte de Valentin al tău.”


Intră acum și în grupul de