Orest Onofrei isi mentine functia de secretar al Biroului Permanent al Senatului


Intră acum și în grupul de

Prim-vicepreşedintele PDL Suceava, senatorul Orest Onofrei, îşi menţine în această sesiune funcţia de secretar al Biroului Permanent al Senatului după ce opoziţia a pierdut majoritatea în Biroul Permanent al Senatului.

Astfel, după negocieri între Putere şi Opoziţie în Senat s-a stabilit ca în această sesiune parlamentară partidele aflate la putere să deţină majoritatea în Biroul Permanent al Senatului, dar că, de acum, la fiecare sesiune parlamentară se va renegocia reprezentarea politică în BP.

Situaţia a fost determinată de faptul că Puterea a insistat pentru includerea unui reprezentant UNPR în Biroul Permanent al Senatului. În urma negocierilor s-a stabilit ca în această sesiune parlamentară PNL va ceda un loc de secretar către PDL, care va ceda unul din cele două posturi de vicepreşedinte către UNPR.

Senatorul Radu Berceanu a intrat şi el în Biroul Permanent al Senatului, în calitate de chestor, după ce sesiunea trecută nu a reuşit să obţină voturile în grupul PDL pentru funcţia de vicepreşedinte al Senatului pe postul eliberat de Anca Boagiu, care i-a luat locul în fruntea Ministerului Transporturilor.


Intră acum și în grupul de