Pentru Ziua Indragostitilor, sucevenii nu au apelat la ofertele agentiilor de turism


Intră acum și în grupul de

Deşi agenţiile de turism sucevene au scos pe piaţă, încă de la începutul lunii ianuarie, cele mai atractive pachete pentru petrecerea zilei de Valentine’s Day în destinaţii exclusiviste, sucevenii nu s-au înghesuit să îşi rezerve un sejur în ţară sau în străinătate pentru a-şi celebra dragostea. Cei care au călcat totuşi pragul agenţiilor din municipiu, în prima lună a lui 2011, s-au interesat de ofertele disponibile pentru sezonul estival prin programul „Early Booking”, care oferă posibilitatea de a rezerva din timp pachetul dorit de călătorie şi de a beneficia de reduceri.

Chiar dacă sărbătoarea dragostei nu i-a determinat pe suceveni să aleagă o destinaţie în afara oraşului, sau a ţării, aceştia au ales totuşi să călătorească în luna februarie spre destinaţii precum Dubai, Austria, Viena sau Spania.

Potrivit operatorilor locali de turism, la mare căutarea a fost City Break Viena, deşi nu a existat o ofertă anume, pachetul fiind format din bucăţi. Turiştii care au ales această destinaţie au plătit suma de 520 euro/persoană pentru deplasarea cu avionul, cazare la hotel de 4 stele şi mic dejun inclus.

O altă destinaţie preferată de suceveni în luna februarie este staţiunea balneară Hajduszoboszlo, din Ungaria. Pachetul conţine regim de demipensiune, acces la toate bazinele cu apă termală din complex, la preţul de 60 euro/pers/noapte. În acest caz, sucevenii au optat în funcţie de posibilităţi pentru 3-4-5 nopţi de cazare.

Cei care au ales în luna februarie ca destinaţie de relaxare Dubaiul, în perioada 1-13 februarie, s-au putut bucura de oferta de 1175 euro/pers, beneficiind de cazare la hotel de 4 stele cu demipensiune, croaziere şi turul oraşului.

Numărul cerinţelor a fost modest pentru destinaţii precum Austria sau Spania.

De la operatorii locali de turism am mai aflat că în Suceava există şi clienţi fideli, trecuţi de 50 de ani, care optează anual, din timp, pentru destinaţii precum China, Japonia, Turcia.


Intră acum și în grupul de