Mii de persoane sunt așteptate la Zilele Rădăuțiului. Primarul Bogdan Loghin spune că doar la Festivalul „Arcanul” sunt așteptați 400 de artiști din opt țări


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin, a declarat, vineri, pentru News Bucovina că se așteaptă ca la Zilele Rădăuțiului să participe mii de persoane.

El a spus că dacă anii trecuți erau prezenți la spectacolele organizate 3500-4000 de persoane, în acest an, ținând cont că se organizează și pelerinaj la moaștele Sf. Ierarh Leontie, se așteaptă la un număr mult mai mare de participanți.

Primarul a precizat că, joi seara, la prima procesiune organizată în municipiu cu moaștele Sfinților Leontie și Teodosie au participat circa 6000 de persoane.

„A fost ceva extraordinar. Feedback-ul este extraordinar de pozitiv. Ceea ce a reușit să facă Mănăstirea Bogdana este un lucru extraordinar”, a spus primarul.

Bogdan Loghin și-a cerut scuze în avans locuitorilor din zona centrală a orașului pentru disconfortul care va fi în următoarele trei zile.

Primarul de Rădăuți a subliniat că în acest an se desfășoară ediția cu numărul 30 a Festivalului „Arcanul” la care vor fi prezenți artiști din opt țări și că vor fi circa 400 de artiști.


Intră acum și în grupul de