Un copil de șase ani din Luncușoara a ajuns la spital după ce a căzut din podul adăpostului de animale


Intră acum și în grupul de

Un copil în vârstă de șase ani din satul Luncușoara din comuna Udești a ajuns joi după amiaza la spital după ce s-a rănit în urma căderii din podul unui adăpost de animale.

Potrivit anchetei, joi după amiaza, polițiștii Secției de Poliție Rurală Ipoteşti au fost sesizaţi prin 112 de o femeie din comuna Udești, sat Luncușoara că un copil de 6 ani a căzut din pod și s-a lovit la cap.

În urma verificărilor, s-a stabilit că joi după amiaza copilul de șase ani a mers la locuința unchiului său din comuna Udești împreună cu fratele său.

Cei doi s-au jucat în grădină, în zona adăpostului de animale, iar la un moment dat copilul de șase ani s-a urcat în podul adăpostului de animale de unde a căzut, înălțimea fiind de aproximativ 2 metri. 

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD care l-a transportat la Spitalul Județean „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, stabilindu-i-se diagnosticul preliminar de: „contuzie coloană cervicală, contuzie toraco-abdominală”.

În acest caz s-a deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,vătămarea corporală din culpă, cercetările fiind continuate de lucrătorii Postului de Poliţie Udești.


Intră acum și în grupul de