Sucevenii, atrasi de reducerile de la „Targul de carte” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Ediţia de primăvară a “Târgului de carte” a debutat timid, sucevenii optând în prima zi a manifestării pentru achiziţionarea volumelor care beneficiază de discounturi cuprinse între 10% şi 80%.

Astfel, potrivit reprezentanţilor General Cart, printre cărţile achiziţionate de cei care au vizitat luni standurile amenajate în Muzeul de Ştiinţe ale Naturii se numără: „Benedictus Deus”, de Meister Eckhart, Editura Herald, „Evanghelii gnostice”, Editura Herald, „Evanghelia după Toma”, de Henri-Charles Puech, „Cartea lui Enoh”, Editura Herald, „Bărbaţii sunt de pe marte. Femeile sunt de pe Venus”, de Dr. John Gray, „Atingerea cuantică”, de Alain Herriott, Editura Adevăr divin.

La fel de bine s-au vândut şi cărţile de poezii şi poveşti pentru copii: „Căţeluşul şchiop”, de Elena Farago, „Baba iarna intră-n sat”, de Otilia Cazimir (9,50 lei), alături de cărţile de colorat „Capra cu trei iezi” (5,70 lei) ş.a. Datorită preţului accesibil, s-au mai achiziţionat: “Ultimul mohican”, de James Fenimore Cooper, Editura Gramar (12 lei), “Cărţile Junglei”, de Rudyard Kipling, Editura Gramar (14 lei), sau “Faust”, de J.W. Goethe (14 lei).

Irezistibile pentru cititorii suceveni au fost şi pachetele promoţionale oferite de Editura “Corint junior”: oferta 3+1 la „Şerpii din Arakesh Karazan”, de V.M. Johnes, 4 volume la preţul de 30 lei, oferta 2+1 la „Vânătoarea dragonului” (trilogie), de Richard A. Knaak şi Jae-Hwan Kim, la 20 lei, oferta 1+2 la „O mie şi una de nopţi”, de Vladimir Hulpach, alături de cărţile “Basmele românilor” şi “Balade, doine şi basme populare”, de Petre Ispirescu, toate la preţul de 64,90 lei.

Şi pentru că luna martie poate constitui prilejul perfect pentru a dărui o carte, “Târgul de carte”, ediţia de primăvară îşi atrage cumpărătorii cu cele mai incitante titluri, precum: “Ghidul fetelor obraznice”, de Tara Palmer-Tomkinson&Sharon Marshall, „Bărbaţii sunt de pe marte. Femeile sunt de pe Venus”, de Dr. John Gray, „Memoriile unui gigolo”, de Golden&Amanda Astil, “Escrocul sentimental”, de Jaime Bayle, “Eleganţa ariciului” de Muriel Barbery, “Evanghelia după Satana”, de Patrick Graham, “Varza reîncălzită” de Irvine Welsh, “El e cu minciuna, ea vorbeşte-ntruna” de Allan&Babara, „De ce bărbaţii se uită la meci şi femeile se uită în oglindă?” de Allan&Babara, „Noua pornografie”, de Marie Nimier, „Secretele sexuale ale lesbienelor pentru uzul bărbaţilor”, de Jamie Goddard Kurt Brungardt, „Cum să trăieşti 150 de ani”, de Mikhail Tombak.

În zilele următoare, “Târgul de carte” de la Suceava va găzdui o serie de invitaţi speciali, autori ai unor volume expuse şi la târg care, pe lângă autografe, vor împărtăşi din gândurile şi din experienţele lor în cadrul unor lansări de carte. Printre aceştia se vor numără: Ion Drăguşanul (2 martie, de la ora 13.00), Luminiţa Tucă (5 martie, de la ora 11.00), Constantin Dulcan (5 martie, de la ora 13.00), Dan Puric (7 martie, de la ora 12.00) şi Vasile Andru (8 martie, de la ora 16.00). De la eveniment va lipsi scriitorul Pavel Coruţ, programat în acelaşi scop la 5 martie, deoarece a trebuit să se deplaseze de urgenţă în Statele Unite.

Sucevenii pot vizita “Târgul de carte” până în data de 8 martie.


Intră acum și în grupul de