Larisa Blanari, candidat al PSD pentru CJ Suceava, promite dezvoltare prin fonduri europene, condiții pentru ca sucevenii să nu mai plece în străinătate și măsuri pentru ca toți sucevenii să poată beneficia de sistemul de sănătate


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației județene a femeilor social-democrate Suceava, Larisa Blanari, candidat al PSD pentru Parlamentul European și pentru Consiliul Județean Suceava a declarat, joi, la News Bucovina, că în urma alegerilor locale speră să obțină una dintre funcțiile de vicepreședinte al Consiliului Județean Suceava.

Ea a spus că în aceste condiții se va axa pe domeniile social și sănătate, mai ales că a fost președinte-director general al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Suceava.

Larisa Blanari a explicat că alegerile din 9 iunie sunt pentru administrație, investiții și fonduri europene.

„Atâta vreme cât echipa pe care o conturăm noi acum la Consiliul Județean Suceava, inclusiv acel birou- despre care în interiorul PSD vorbim foarte mult în ultima vreme referitor la fondurile europene- își va face treaba, e nevoie de bani. E foarte important să atragem aceste fonduri. Spun mereu: banii cu care se dezvoltă orice comunitate vin de la bugetul local, de la Guvernul României și din fondurile europene. Ce s-a întâmplat până acum, ce și-au propus liderii noștri să facă și nu au reușit, sper să ne ajute Dumnezeu să facem noi în continuare pentru că avem o echipă puternică, de oameni tineri, determinați, consecvenți, cu altfel de viziune, care cunosc minusurile acestui județ și, în egală măsură, potențialul acestui județ”, a spus Larisa Blanari.

Ea a exemplificat cu situația din domeniul sănătății și a spus că e nevoie de foarte mulți medici, e nevoie de centre de permanență în județ.

Larisa Blanari a spus că a fost informată chiar joi la prânz că de dimineață la UPU Suceava se prezentaseră deja 120 de persoane în condițiile în care sunt doar doi medici de gardă.

În ceea ce privește partea socială, Larisa Blanari este convinsă că viitoarea conducere PSD a Consiliului Județean Suceava va fi sprijinită de Guvernul PSD care va rezulta după alegerile parlamentare și că județul Suceava va avea sprijin de la nivel central pentru a fi acolo unde merită, respectiv în topul țării.

Ea a mai declarat că județul Suceava are oameni de calitate care nu ar trebui să fie nevoiți să părăsească județul care nu le oferă locuri de muncă bine plătite.

Comandat de PSD FILIALA Suceava, cod AEP 21240002


Intră acum și în grupul de