De ce suma mai are nevoie Muzeul Bucovinei pentru organizarea Festivalului de Arta Medievala „Stefan cel Mare”, la Suceava?


Intră acum și în grupul de

Pentru buna desfăşurarea a celei de-a V-a ediţii a Festivalului de Artă Medievală „Ştefan cel Mare”, care va avea loc în Cetatea de Scaun a Sucevei, directorul Muzeului Bucovinei, Emil Ursu, a declarat pentru NewsBucovina.ro, că mai are nevoie de suma de 5000 lei, bani pe care speră să îi primească de la sponsori.

„Momentan nu avem probleme deosebite în desfăşurarea ediţiei din acest an a Festivalului de Artă Medievală, cu precizarea că până în prezent încă mai sunăm la diverşii noştri sponsori. Trebuie să recunosc că până la acest moment am găsit cea mai mare parte a banilor necesari, însă pe lângă bani, este esenţială procurarea apei, a diferitelor produse din carne etc. Nu există modificări de ultimă oră, suntem bine, aşteptăm să vedem cum va ţine vremea cu noi şi sper că cea de-a V-a ediţie va fi mai bună decât precedentele”, a dezvăluit pentru NewsBucovina.ro, Emil Ursu.

Festivalul de Artă Medievală este programat a se desfăşura în acest an în perioada 11-14 august la Cetatea de Scaun a Sucevei. Pentru acest eveniment au fost alocate două miliarde de lei vechi. Un miliard provine de la Primăria Suceava, iar celălalt miliard de la Muzeul Bucovinei.


Intră acum și în grupul de