Ion Lungu (primarul Sucevei): In iarna 2011-2012 pot spune ca vom asigura caldura sucevenilor bransati la sistemul centralizat al orasului (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Primarul PDL al municipiului Suceava, Ion Lungu a dat asigurari că locuitorii municipiului reşedinţă de judeţ branşati la sistemul centralizat de alimentare cu apă caldă si căldură că nu vor probleme cu agentul termic în iarna care vine.

Ion Lungu a spus într-o conferinţă de presă susţinută la Primăria Suceava că “pot spune că vom asigura în iarna care vine caldura si apa caldă în apartamentele sucevenilor branşaţi la sistemul centralizat de incălzire al oraşului”.

Societatea Termica SA Suceava a reusit până la această dată să achizitioneze aproximativ 40.000 de tone de carbune care vor ajunge pentru prima perioada a iernii care vine iar primarul a anuntat că au fost deja demarate licitatiile pentru achizitionarea si restului de carbune de care este nevoie.

”Fac apel la suceveni sa ramana bransati la sistemul centralizat de incalzire. Nu vom putea forta oamenii sa nu se debranseze daca asta este dorinta lor. Eu consider insa ca meciul căldurii si al apei calde va trebui castigat pe teren, adica dupa ce noua centrala va fi pusa in functiune, sa putem oferi un pret mai bun la caldura si apa calda, iar sucevenii sa aleaga cea mai buna oferta.”, a mai spus primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de