Flutur intampinat cu paine si sare la inaugurarea APIA din Campulung Moldovenesc dar pus sa ”orbecaiasca” in aflarea cladirii (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Centrul Local al Agenției de Plăti și Intervenții in Agricultură (APIA) din Câmpulung Moldovenesc a fost inaugurat miercuri de autoritățile locale, în prezența președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, care a întârziat la deschidere pentru că s-a rătăcit căutând locația.

În prezența a câtorva zeci de localnici, consilieri locali si angajați ai Centrului, a fost tăiată panglica inaugurală, dar nu înainte ca un sobor de preoți să oficieze o slujbă religioasă.

Centrul APIA de la Câmpulung va deservi fermieri din localitățile Vatra Moldoviței, Sadova, Vama, Pojorata, Moldovița, Izvoarele Sucevei, Fundu Moldovei, Moldova Sulița si Breaza, fiind arondați peste 6900 de fermieri pe o suprafață totală de 32.000 de hectare de teren.
Sefului Centrului, Laurențiu Grigore a declarat la inaugurare că întreaga investiție a fost realizată pe o suprafață de 20 de ari și a costat peste 180.000 de euro, fără a include în acești bani si mobilierul necesar desfășurării activității celor 10 angajați.

Flutur extrem de nemulțumit de modul cum e semnalizat Centrul

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur a întârziat minute bune la inaugurare și deși a fost primit cu toate onorurile cuvenite (primarul Gabriel Serban purta tricolorul iar doi copii îmbrăcați în costume populare l-au servit cu pâine și sare) a criticat dur administrația locală pentru că nu a pus semne de circulație pe străzi pentru a se putea ajunge la Centrul APIA.


Intră acum și în grupul de