Cezar Cailean: „Alexandria Librarii va ofera tot ce aveti nevoie pentru un bun inceput de an scolar!”


Intră acum și în grupul de

„Din 1950 începem şcoala ÎMPREUNĂ!”. Cu acest slogan, Alexandria Librării dă startul unui nou an şcolar.

Oferta la rechizite pentru anul şcolar 2011-2012 a uneia dintre cele mai importante reţele de librării din România este VARIATĂ şi COMPLEXĂ. „Alexandria Librării vă oferă TOT ce aveţi nevoie pentru un bun început de an şcolar”, asigură directorul de marketing al Alexandria Librării, Cezar Căilean.

Potrivit acestuia, unul din punctele forte ale lanţului de librării îl constituie DIVERSITATEA. „Avem rechizite pentru cei cu venituri mai joase sau pentru cei care preferă licenţe internaţionale. În continuare, sunt căutate articole pentru şcoală Disney, Naruto, Michael Jackson. De asemenea, de anul acesta a intrat pe piaţa şi ceva autohton: articole şcolare personalizate cu Steaua Bucureşti”, informează Cezar Căilean.

În ceea ce priveşte alegerea ghiozdanului pentru şcoală, reprezentantul Alexandria Librării vine cu o recomandare. „Să vă alegeţi ghiozdanul, cel puţin pentru primii ani de şcoală, cu perete rigid, pentru a vă menţine sănătatea. Ghiozdanul plin nu trebuie să depăşească 10-15% din greutatea corporală a copilului”, este sfatul Alexandria Librării.

Alexandria Librării moşteneşte o tradiţie de peste şase decenii în comercializarea cărţilor, a rechizitelor şcolare, şi nu numai.

Alexandria Librării numără, astăzi, 31 de librării, în 10 judeţe din ţară.


Intră acum și în grupul de