Participare impresionanta la Suceava, in cadrul Campaniei “Let`s Do It, Romania!”. Afla aici numarul celor care au participat la „Ziua de Curatenie Nationala”


Intră acum și în grupul de

În Campania „Let’s Do It Romania!” , la nivelul municipiului Suceava s-au implicat un număr de 1.800 de voluntari, care au strâns un total de 2.284 de saci cu deşeuri menajere, a declarat pentru NewsBucovina.ro, Alina Samoilă, coordonator judeţean pe comunicare, în cadrul proiectului.

Acţiunea de ecologizare s-a încheiat la Suceava, sâmbătă, 24 septembrie, în jurul orei 15.00, moment după care echipaje din cadrul ROSAL Suceava au trecut la ridicarea deşeurilor strânse de voluntarii “Let`s Do It, Romania!”, din toate zonele în care a avut loc acţiunea.

„Din datele pe care le-am primit ieri seară la punctul de înregistrare amplasat în parcarea complexului comercial Iulius Mall, la nivelul municipiului Suceava au fost ridicaţi 2.284 de saci menajeri plini cu deşeuri, acţiunea având finalitate datorită sprijinului celor 1.800 de voluntari. Aşteptăm şi o statistică din partea Direcţiei Silvice Suceava, care a participat în această campanie cu un număr de 2.000 de voluntari. La nivelul judeţului Suceava avem date care arată că << Let`s Do It, Romania! >> s-a bucurat de sprijinul a 7.027 de voluntari care şi-au adus aportul în colectarea a 11.344 de saci cu gunoi”, a transmis telefonic Alina Samoilă.

Potrivit acesteia, numărul voluntarilor, implicit a sacilor cu deşeuri, a crescut semnificativ la ediţia din acest an, având în vedere că anul trecut, în cadrul „Zilei de Curăţenie Naţională”, la nivelul întregului judeţ au fost implicaţi doar 2.000 de voluntari.

Acţiunile de ecologizare au avut loc sâmbătă în municipiu, în zone precum: Fîntînele, Grigoreşti, Adîncata, Lipoveni, Ipoteşti, Mihoveni, Dragomirna, Plopeni, Boroaia, zona Zamca, Parcul Dendrologic Şipote etc.


Intră acum și în grupul de