Voleibalistii suceveni pierd amicale pe banda rulanta, dar sunt increzatori in viitor


Intră acum și în grupul de

La finele săptămânii trecute divizionara A2 de volei masculin CSMU LPS Suceava a disputat încă un meci amical înainte de începutul sezonului oficial 2011-2012 în compania grupării VCM LPS Piatra Neamţ. Şi de această dată formaţia de prim eşalon valoric s-a impus clar cu scorul de 5-0 la seturi. Partida s-a jucat în noua sală polivalentă din Piatra Neamţ.

„Chiar dacă am pierdut toate cele cinci seturi disputate în compania nemţenilor sunt mulţumit de modul în care am evoluat. Pentru nivelul la care vom juca noi cred că băieţii se vor descurca. Am jucat în noua sală polivalentă din Piatra Neamţ şi jucătorii noştri nu s-au „pierdut”, dimpotrivă, au dat o replică bună adversarilor lor. Dacă mai reuşim să mai realizăm încă un antrenament în compania celor din Piatra Neamţ atunci sunt convins că vom fi bine pregătiţi pentru meciul din prima etapă a seriei est de la Buzău.

Aşa cum am mai spus, sezonul care ne aşteaptă va fi unul dificil în primul rând din punct de vedere financiar pentru că vom avea deplasări extrem de lungi. Mulţumim încă o dată celor care ne-au sprijinit, Primăria Municipiului Suceava, Consiliul Judeţean, firma Iulius Mall, Mondeco, Bermas şi Liceul Particulart nr.1 Suceava şi sperăm să fie alături de noi şi în acest an”, a declarat antrenorul echipei CSMU LPS Suceava, Victor Pancu.

Pentru formaţia suceveană în meciul cu VCM LPS Piatra Neamţ au evoluat: Sasu, Giurcă, Lupu, Ştefură, Ursachi, Pietraru, Orăşanu, Gontariu, Maxim, Nistor şi Andone.

În prima etapă a seriei est a Diviziei A2 de volei masculin, CSMU LPS Suceava va juca sâmbătă 1 octombrie în deplasare pe terenul echipei CSV Dacia Buzău.


Intră acum și în grupul de