UNPR Campulung Moldovenesc a donat un carucior electric unui tanar accidentat grav in iulie


Intră acum și în grupul de

Ionut Sabie, un tânăr din municipiul Câmpulung Moldovenesc, pe care destinul nu l-a ajutat foarte mult, poate să „meargă” din nou la cumpărături fără ajutorul nimănui.

Pe 10 iulie tânărul a fost victima unui cumplit accident rutier petrecut în localitate care l-a făcut să nu mai poată merge.

Cum familia sa nu îşi putea pemite „luxul” unui scaun special cu rotile cei care l-au ajutat pe Ionut să poată fi cât de cât independent au fost membrii organizaţiei municipale UNPR din Câmpulung Moldovenesc, care cu ajutorul colegilor din Iaşi, conduşi de Mircea Manolache i-au oferit un carucior electric în valoare de aproximativ 2.800 de euro.

„Le-am povestit colegilor noştri din Iaşi despre cazul lui Ionut şi mai ales cum venea în fiecare an la sediul Primăriei pentru a ne colinda şi au rămas şi ei foarte impresionaţi”, ne-a declarat fostul viceprimar al oraşului, Ovidiu Tudorici, actual preşedinte al organizaţiei locale a UNPR.

„Nu e foarte mult pentru acest om dar faptul că am reuşit să îl ajutăm şi să poată merge la cumpărături fără ca cineva să îl împingă de la spate şi să aibă grijă de el, ne bucură”, a mai spus Tudorici.


Intră acum și în grupul de