Bobocii Colegiului National de Informatica „Spiru Haret” din Suceava se pregatesc pentru o incursiune in viitor


Intră acum și în grupul de

„A step in the future” este tema pe care bobocii Colegiului Naţional de Informatică „Spiru Haret”, înscrişi în competiţia Balul Bobocilor 2011, vor trebui să răspundă provocărilor.

„Tema balului din acest an va propune celor prezenţi, perspective asupra felului în care vor arăta oamenii şi lucrurile în viitor. Ne propunem să arătăm cum vor fi elevii, cum va arăta şcoala românească în acea perioadă, dar şi aspecte legate de avansarea ştiinţifică, de robotizare etc.”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, prof. Loredana Bodnar, în calitate de organizator al evenimentului.

Totodată, organizatorii ne-au dezvăluit că elevii Colegiului Naţional de Informatică de la Suceava vor primi în prezent, mesaje din viitor, prin intermediul maşinii timpului şi vor pregăti dansul roboţilor, scenete şi parodii cu mesaje din viitor, dar şi muzică folk.

În concurs sunt înscrise 12 perechi care vor trece prin probele de prezentare, dans, ţinuta de seară, aptitudini, dar şi de cultură generală, probă la care bobocii vor răspunde la întrebări pliate bineînţeles, pe tema spectacolului.

Invitaţi speciali ai evenimentului vor fi membrii formaţiei Deepside Deejay’s.

Balul Bobocilor, ediţia 2011, de la Colegiului Naţional de Informatică „Spiru Haret” va avea loc vineri, 28 octombrie 2011, de la ora 19.00, în sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor din Suceava.


Intră acum și în grupul de